Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн!
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Креветка Атлантична. Варено морожена.
Упаковка: Картонна коробка.
Виробник: Канада.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.
Примітки: Суха заморозка. Розмір 200+ штук на 1 кг.
Креветки є не тільки чудовою закускою до пива, але й ідеальним компонентом низькокалорійної дієти. Варені й смажені креветки додають у салати, з ними готують супи та закуски. Цей делікатес містить необхідні організму Омега-6 і Омега-3. Крім цього, до складу креветок входить безліч різних вітамінів: C, A, PP, E, B9, B1, B2. Доповнюють їх незамінні амінокислоти.
Корисні властивості:
-
покращує стан шкірних покривів, нігтів і волосся;
-
активізує імунітет;
-
зміцнює серцевий м’яз, судинні стінки і кісткову тканину;
-
нормалізує обмін речовин;
-
попереджає розвиток анемії;
-
підвищує працездатність;
-
уповільнює процеси старіння;
-
нормалізує травлення;
-
відновлює гормональний фон;
-
поліпшує функціонування нервової, серцево-судинної і ендокринної системи;
-
стабілізує психоемоційний стан;
-
підвищує лібідо і відновлює потенцію у чоловіків;
-
стимулює роботу мозку, сприяючи поліпшенню розумової діяльності;
-
уповільнює зростання ракових клітин;
-
виводить шкідливі речовини з організму.
Цікаво!
-
Найбільша креветка на планеті - чорна тигрова. При довжині тіла в 35 см вага однієї креветки може досягати 650 грамів.
-
Якщо панцир у заморожених креветок оранжевого або червоного кольору - вони вже були зварені перед заморожуванням, тобто їх не потрібно повторно варити, достатньо розморозити і підігріти до бажаної температури.
-
Креветки постійно "линяють", скидаючи занадто тісні панцири і відрощуючи собі нові захисні оболонки.
-
Готувати креветки потрібно всього кілька хвилин, інакше їх м'ясо з ніжного стане резиновим.
-
Існує крихітний, але при цьому вельми гучний вид креветок. Завдяки особливій будові клешней вона може видавати звук потужністю в 200-220 дБ. Приголомшуюче клацання креветки здатне вбити маленьку рибу, тому вона використовує це вміння для полювання.
-
Серце креветки знаходиться у неї в голові.
Паста з креветками та грибами
Інгредієнти:
-
креветки очищені - 200 г;
-
шампіньони - 100 г;
-
паста феттучині - 300 г;
-
пармезан - 70 г;
-
вершки - 50 г;
-
оливкова олія - 30 г;
-
вершкове масло - 30 г;
-
часник - 2 зубчики;
-
сіль - 1 ч. л .;
-
базилік - 10 г;
-
паприка (приправа), суміш перців.
Приготування:
-
У підсоленій воді відваріть пасту. Поки вона буде готуватися займіться соусом для спагетті.
-
Почистіть, дрібно наріжте часник, обсмажте на суміші оливкової олії та вершкового масла.
-
Наріжте шампіньйони так, як вважаєте за потрібне. Тушкуйте на сковороді до виділення соку.
-
Покладіть креветки. Продовжуйте смажити, постійно помішуючи.
-
Додайте суміш спецій і трохи солі.
-
Влийте вершки і трохи випаріть соус.
-
Викладіть готову пасту, посипте тертим пармезаном, перемішайте і вимкніть газ.
-
Пасту покласти на тарілки і посипати зеленню базиліка.
Основні | |
---|---|
Виробник | C&A |
- Ціна: 230 ₴/кг