Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Обрізь лосося без шкіри, жиру і кісток. Слабосолона.
Упаковка: Вакуумна упаковка.
Виробник: Власне виробництво!
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 30 днів.
Примітки: Упаковка по 500г в вакуумі. Виготовлено з свіжомороженої риби.
Слабосолона обрізь спинки лосося виготовлена з якісної свіжомороженої риби. Не містить жиру, шкіри та кісток! Має неповторний ніжний смак! Доступна ціна від виробника! Можна додавати у домашні ролі, салати, млинці, тарталетки та бутерброди!
Корисні властивості лосося:
-
зменшує запалення;
-
зміцнює імунну систему;
-
перешкоджає утворенню кров'ю дерев'яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;
-
зміцнює роботу серцево-судинної системи;
-
регулює ритм серцевих м язів;
-
запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;
-
активізує діяльність мозку;
-
покращує пам'ять;
-
зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;
-
покращує стан зубів;
-
регулює роботу нервової системи;
-
перешкоджає процесах старіння організму;
-
покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;
-
нормалізує артеріальний тиск;
-
відновлює еластичність судин;
-
підвищує рівень корисного холестерину;
-
очищає організм від шкідливих речовин;
-
знижує ризик розвитку цукрового діабету;
-
покращує стан шлунково-кишкового тракту;
-
запобігає артриту;
-
зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров'я очей;
-
нормалізує діяльність щитовидної залози.
Паста з соусом із слабосоленого лосося
Інгредієнти:
-
Спагеті - 500 г
-
Слабосолений лосось - 300 г
-
Вершки 20% -ві - 200 г
-
Ріпчаста цибуля - 3 головки
-
Оливкова олія - за смаком
-
Мелений чорний перець - за смаком
-
Третій сир пармезан - 60 г
-
Часник - 2 зубчики
Приготування:
-
Часник (за бажанням) і ріпчасту цибулю дрібно порізати і потушкувати в достатній кількості оливкової олії. Туди ж додати дрібно порізаного лосося і швидко перемішати (не більше 1 хвилини).
-
Додати вершки і знову швидко перемішати. Зняти з вогню терміново.
-
Паралельно відварити вашу улюблену пасту до стану al dente. Злити.
-
У каструлі змішати соус і пасту.
-
Можна додати базилік (свіжий і зелений).
-
Посипати пармезаном.
- Ціна: 266 ₴