Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1084 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Морський окунь с/м б/г 300-500г

233 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
Морський окунь с/м б/г 300-500г
Морський окунь с/м б/г 300-500гГотово до відправки
233 ₴/кг
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Внимание! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення — 1000 грн!
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібний сайт sushi.vn.ua

Товар: Морський окунь без голови.

Паковання: На вагу.

Виробник:Канада

Термін придатності: За температури -18 градусів до 24 місяців.

Примітки: Розмір тушки 300-500г. Суха заморожування.

М'ясо морського окуня вважається одним із найсмачніших! Воно дуже ніжне та вишукане! Крім цього, морський окунь має багатий вітамінно-мінеральний склад і досить невисоку калорійність! Найсмачніше ця риба виходить у смаженому або запеченому вигляді. Водночас її можна комбінувати з різними овочами та прянощами.

Корисні властивості:

  • Вживання риби дає змогу нормалізувати рівень холестерину в крові. У 100 г риби міститься добова норма вітаміну В12. Він відповідає за синтез ДНК, тобто у разі вживання достатньої кількості вітаміну, організм не матиме проблем із поділом клітин.

  • Користь вживання морського окуня велика для людей, які мають проблеми із серцем або кровоносною системою.

  • Її рекомендується їсти діабетикам, гіпертонікам, а також страждають від атеросклерозу.

  • Також страви з окуня нададуть профілактичний вплив у разі проблем із підшлунковою залозою. Навіть шкіра, слизова та травна система працювати краще за регулярного вживання такої риби.

  • Також до складу цього продукту входять антиоксиданти, завдяки яким знижується ризик розвитку онкологічних захворювань.

Цікаво!

  • Зовні морський окунь схожий на звичайного річкового, чому він і дістав свою назву, хоча ці риби дуже сильно відрізняються і належать до різних типів.

  • Род морських окунів різноманітний, він налічує майже 100 видів. Якщо найдрібніші досягають 20 сантиметрів, то серед великих видів трапляються справжні гіганти — понад метр завдовжки й понад 20 кілограмів вагою. Тривалість життя цих риб у середньому становить 15 років, деякі види живуть понад пів століття. Але трапляються і справжні довгожителі. Наприклад, вид Sebastes aleutianus просто рекордсмен не тільки серед окунеподібних, а й серед інших видів риб. Максимально зареєстрований вік однієї з особин цього виду становить аж 205 років.

  • М'ясо морського окуня має особливу популярність серед туристів — вони використовують його як один із компонентів суші, сашимі, супів.

Морський окунь з імбиром і соєвим соусом

 

Інгредієнти:

  • Морський окунь — 1 штука

  • Червоний перець чилі — 10 г

  • Зелений перець чилі — 10 г

  • Лук-порей — 5 г

  • Свіжа кінза (коріандр) — 5 г

  • Рослинна олія — 15 мл

  • Імбир — 5 г

  • Часник — 5 г

  • Рибний соус — 25 мл

  • Соєвий соус для морепродуктів — 25 мл

 

Приготування:

  1. Тушку окуня (без голови) готувати на парі впродовж п'ятнадцяти хвилин.

  2. У цей час приготувати соус. Для цього нам потрібно дрібно нарізаний часник і імбир. Після чого додати рибний соус і соєвий соус, ретельно перемішати. Соус варити на середньому вогні три хвилини.

  3. Приготовленого окуня викласти на страву.

  4. Соломкою нарізати цибулю-порею, червоний і зелений перець чилі, прикрасити страву.

  5. Зверху полити приготованим соусом.

  6. Розгартованою олією обпекти рибу.

  7. Прикрасьте страву гілочкою кінзи.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 233 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner