Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн!
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Соус Кім чі.
Упаковка: Пластикова пляшка. Магазинна фасовка.
Виробник: Таїланд.
Термін придатності: 24 місяці.
Склад: вода, часник, рисовий оцет, сіль, цукор, морква, глутамат натрію, яблучний сік, паприка, перець чилі, гідролізований овочевий білок, лимонна кислота, імбир.
Унікальний соус корейської кухні – густий та гострий. У складі має велику кількість перцю чилі та часнику. Найбільш знаменитий у маринаді для приготування пекінської капусти кім чі. Традиційний смак трохи змінюється, коли до базового рецепту додають яблуко, редис дайкон, гірчицю або мандарин. Часто використовують при приготування жирних сортів риби.
Запечена скумбрія в соусі кім чі
Скумбрія – 1кг
Соус кім чі – 20г
Сіль, перець – за смаком
Олія рослинна – 1 ст.л.
Скумбрію підготувати до маринування (видалити нутрощі та ретельно промити). Змастити рибу олією та присипати спеціями за смаком. Змастити рибку ззовні та всередині соусом кім чі. Викласти скумбрію на пергамент, запікати в духовці протягом 15 хвилин. Також за таким рецептом можна приготувати скумбрію на грилі.
Основні | |
---|---|
Виробник | КІМ |
- Ціна: 51 ₴