Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Паста том ям.
Упаковка: Пластикова пресервна тара. Магазинна фасовка.
Виробник: Таїланд.
Термін придатності: 24 місяці.
Склад: Олія, часник цибуля шалот, чілі, цукор, сіль, лемонграс, галангал, лимонна кислота. Не містить глютен.
Кисло-солодкий соус тайської кухні. Гостру нотку йому придає перець чилі, а кисло-солодкий смак – лемонграс та лайм. Основа для традиційного тайського супу том ям (кисло-гострий суп з креветками, рибою або курятиною). Також використовують як маринад для креветок та курки.
Суп том ям
Кокосове молоко - 1,5 скл.
Перець чилі - 1/2 штуки
Помідори чері - 6 штук
Королівські креветки - 6 штук
Лайм – половинка
Оливкова олія - 1,5 ст.
Часник - 3 зубчики
Імбир - за смаком
Паста Том Ям - 1 ч. л.
Рибний соус - за смаком
Кінза - 1/2 пучка
Вода - 1,5 літрів
Рис - 100 грамів
· Рис відварити до готовності. Імбир очистити та крупно нарізати. Чилі промити і нарізати кружальцями разом із насінням.
· Нарізати промиту кінзу, креветки очистити. Нарізати часник.
· У каструлі з товстим дном розігріти олію та злегка обсмажити імбир, часник, помідори чері, чилі. Потім залити 1,5 л окропу, довести до кипіння та додати кокосове молоко.
· Викласти пасту том ям, довести до кипіння та варити на сильному вогні 6 хвилин.
· Додати сік лайма, креветки, рибний соус, перемішати та готувати 3 хвилини. При подачі прикрасити суп кінзою до смаку, а на рис викласти скибочку лайма.
- Ціна: 120 ₴