Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Соус теріякі.
Упаковка: Пластикова пляшка. Магазинна фасовка.
Виробник: Таїланд.
Термін придатності: 24 місяці.
Склад: Сироп глюкозно – фруктозний, вода питна, соєвий соус згущений, сіль кухонна, соєві боби, борошно пшеничне, барвник Е150, підсилювач смаку глутамат натрію, загущувач мальтодекстрин, підсилювач смаку Е627 та Е631, консервант Е202, цукор, крохмаль кукурудзяний, вино, карамельний барвник, часник, емульгатор лецитин, регулятор кислотності кислота лимонна харчова, сорбат калію та бензонат натрію, дріжджовий екстракт, загущувач кораген, камедь.
Соєвий соус з додаванням цукру та рисового вина (міріну). Використовуються для приготування рибних та м’ясних страв. Може використовуватися як маринад , або як соус для готових страв. В японській кухні слово «теріякі» також має значення як метод обсмаження – цукор у складі соусу під впливом температури перетворюється в карамель, таким чином покриває страву як глазурь. Тому його найчастіше використовують при приготуванні свинячих реберець.
Салат з рибними консервами та солодким перцем
Рибні консерви – 2 банки
Солодкий перець – 2 шт
Огірок – 2шт
Петрушка – декілька гілочок
Маслини – 5 шт
Кунжут – 2 ст.л.
Капуста пекінська – 120г
Йогурт без домішок – 3 ст.л.
Соус теріякі – 2 ст.л.
Огірки та перець нарізати тонкими смужками, консерву розділити на крупні шматочки. Подрібнити пекінську капусту, петрушку та маслини. Змішати овочі в окремому посуді, заправити салат йогуртом. Перед подачею посипати салат кунжутом та полити соусом теріякі.
- Ціна: 38 ₴