Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Соус устричний.
Упаковка: Пластикова пресервна тара. Магазинна фасовка.
Виробник: Україна.
Термін придатності: 24 місяці.
Склад: устриці (устриця (молюск), вода, сіль) 35%, вода, цукор, сіль, підсилювач смаку Е621, загущувач Е1442, сік мідій (мідії (молюск), вода, сіль), карамельний барвник Е150а, пшениця мука (клейковина), підсилювач смаку Е635, ксантова камедь Е415, лимонна кислота Е330, консервант Е202.
Яловичина в устричному соусі на пательні ВОК
Свіжа кінза (коріандр)- 10 г
Ріпчаста цибуля - ½ цибулинки
Яловиче філе - 500 г
Капуста броколі - 400 г
Корінь імбиру - 10 г
Лимон - ½ шт.
Рослинна олія - 50 мл
Устричний соус - 50 мл
Броколі розібрати на суцвіття і відварити протягом трьох хвилин у киплячій воді. Охолодити, щоб суцвіття не втратили зеленого кольору. Яловиче філе нарізати тонкою соломкою. Імбир та цибулю подрібнити скибочками. На добре розігрітій сковорідці на великому вогні швидко обсмажити м’ясо постійно помішуючи. Додати цибулю та імбир, а ще через хвилину – устричний соус та броколі. Перекласти готову страву у тарілку, перед подачею присипати подрібненою кінзою та полити соком лимону.
- Ціна: 38 ₴