Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1134 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Підшкірна обрізь лосося Вікенсо 500г

106 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1500 грн

  • Готово до відправки
Підшкірна обрізь лосося Вікенсо 500г
Підшкірна обрізь лосося Вікенсо 500гГотово до відправки
106 ₴
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Відправка по Україні в термоупаковці!

У більшість міст товар доходить за 1 ніч!

Мінімальне замовлення на сайті 1500грн

Товар: Підшкірна обрізь лосося без шкіри і кісток 500г.

Упаковка: Пластиковий контейнер з кришкою.

Виробник: Норвегія. Вікенсо.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 6 місяців.

Примітки: Фасовка 500 г. Чиста обрізь без відходів: шкури, жиру, кісток.

Лосось — найулюбленіша риба багатьох поціновувачів дарів моря. Найголовніше достоїнство цієї риби полягає у високому вмісті білка і жирних кислот омега-3. Лосось широко застосовується у кулінарії, адже регулярне вживання цього ніжного м'яса є запорукою здорового серця, щитовидної залози і довгої молодості.

Корисні властивості:

  • зменшує запалення;

  • зміцнює імунну систему;

  • перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;

  • зміцнює роботу серцево-судинної системи;

  • регулює ритм серцевих м’язів;

  • запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;

  • активізує діяльність мозку;

  • покращує пам’ять;

  • зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;

  • покращує стан зубів;

  • регулює роботу нервової системи;

  • перешкоджає процесам старіння організму;

  • покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;

  • нормалізує артеріальний тиск;

  • відновлює еластичність судин;

  • підвищує рівень корисного холестерину;

  • очищає організм від шкідливих речовин;

  • знижує ризик розвитку цукрового діабету;

  • покращує стан шлунково-кишкового тракту;

  • запобігає артриту;

  • зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;

  • нормалізує діяльність щитовидної залози.

Найпопулярніші види сімейства лососевих:

  • Чавича (Oncorhynchus tschawytscha), також відома як королівський лосось: вважається одним з кращих видів. Ця риба має високий вміст жиру і володіє ніжним м’ясом, колір якого варіюється від білого до темно-червоного.

  • Кижуч (Oncorhynchus kisutch) іноді називають срібним лососем через особливості його забарвлення: риба має яскраво-червоне м’ясо і більш ніжну текстуру, ніж чавича (але схожий аромат).

  • Горбуша (Oncorhynchus gorbusha) — найпоширеніший тихоокеанський лосось, також іменований рожевим. У риби світле і ароматне м’ясо. Цей вид лосося відрізняється низьким вмістом жиру.

  • Нерка (Oncorhynchus nerka), або червоний лосось, володіє яскравим червоно-оранжевим м’ясом і багатим ароматом.

  • Сьомга (Salmo Salar) або атлантичний лосось. У той час як в Тихому океані живуть кілька видів лосося, в Атлантиці живе тільки цей. 

  • Кета (Oncorhynchus keta), або «собачий» лосось, отримав таку назву через незвичайну форму зубів. Це невелика риба з блідо-рожевою плоттю і більш низьким вмістом жиру. 

  • Форель (Oncorhynchus S. Fario) – прісноводний вид риб з роду лососевих. Зазвичай має невеликий розмір, продається у свіжому або копченому вигляді.

Обрізь лосося у вершковому соусі з сиром

 

Інгредієнти: 

  • Обрізь лосося - 400 г;

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт;

  • Вершки - 150 мл;

  • Сіль, спеції для риби, перець чорний мелений (за смаком);

  • Лимонный перец — 0,5 ч.л.;

  • Сушений часник - 0,5 ч.л .;

  • Сир твердий - 30 г;

  • Масло вершкове - 20 г;

  • Олія - 1 ст.л .;

  • Зелень;

 

Приготування:

  1. Шматочки лосося посипати спеціями і лимонним перцем, перемішати. Залишити на 10-15 хвилин.

  2. На суміші рослинного і вершкового масел обсмажити нарізану цибулю до м'якості.

  3. Додати в сковороду обрізі, перемішати. Обсмажувати до тих пір, поки шматочки риби змінять свій колір.

  4. Далі влити вершки, посолити, поперчити, посипати сушеним часником, перемішати. Тушкувати рибу в вершках хвилини 3-4, помішуючи.

  5. Додати тертий сир, все перемішати і вимкнути вогонь. Сковороду накрити кришкою і залишити сьомгу в вершках на 5 хвилин.

  6. Подати дуже смачну рибку в теплому вигляді, посипавши зеленню.

Характеристики
Основні
ВиробникSalmo
Інформація для замовлення
  • Ціна: 106 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner