Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Підшкірна обрізь лосося без шкіри і кісток 500г.
Упаковка: Пластиковий контейнер з кришкою.
Виробник: Норвегія.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 6 місяців.
Примітки: Фасовка 500 г. Чиста обрізь без відходів: шкури, жиру, кісток.
Лосось — найулюбленіша риба багатьох поціновувачів дарів моря. Найголовніше достоїнство цієї риби полягає у високому вмісті білка і жирних кислот омега-3. Лосось широко застосовується у кулінарії, адже регулярне вживання цього ніжного м'яса є запорукою здорового серця, щитовидної залози і довгої молодості.
Корисні властивості:
-
зменшує запалення;
-
зміцнює імунну систему;
-
перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;
-
зміцнює роботу серцево-судинної системи;
-
регулює ритм серцевих м’язів;
-
запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;
-
активізує діяльність мозку;
-
покращує пам’ять;
-
зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;
-
покращує стан зубів;
-
регулює роботу нервової системи;
-
перешкоджає процесам старіння організму;
-
покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;
-
нормалізує артеріальний тиск;
-
відновлює еластичність судин;
-
підвищує рівень корисного холестерину;
-
очищає організм від шкідливих речовин;
-
знижує ризик розвитку цукрового діабету;
-
покращує стан шлунково-кишкового тракту;
-
запобігає артриту;
-
зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;
-
нормалізує діяльність щитовидної залози.
Найпопулярніші види сімейства лососевих:
-
Чавича (Oncorhynchus tschawytscha), також відома як королівський лосось: вважається одним з кращих видів. Ця риба має високий вміст жиру і володіє ніжним м’ясом, колір якого варіюється від білого до темно-червоного.
-
Кижуч (Oncorhynchus kisutch) іноді називають срібним лососем через особливості його забарвлення: риба має яскраво-червоне м’ясо і більш ніжну текстуру, ніж чавича (але схожий аромат).
-
Горбуша (Oncorhynchus gorbusha) — найпоширеніший тихоокеанський лосось, також іменований рожевим. У риби світле і ароматне м’ясо. Цей вид лосося відрізняється низьким вмістом жиру.
-
Нерка (Oncorhynchus nerka), або червоний лосось, володіє яскравим червоно-оранжевим м’ясом і багатим ароматом.
-
Сьомга (Salmo Salar) або атлантичний лосось. У той час як в Тихому океані живуть кілька видів лосося, в Атлантиці живе тільки цей.
-
Кета (Oncorhynchus keta), або «собачий» лосось, отримав таку назву через незвичайну форму зубів. Це невелика риба з блідо-рожевою плоттю і більш низьким вмістом жиру.
-
Форель (Oncorhynchus S. Fario) – прісноводний вид риб з роду лососевих. Зазвичай має невеликий розмір, продається у свіжому або копченому вигляді.
Обрізь лосося у вершковому соусі з сиром
Інгредієнти:
-
Обрізь лосося - 400 г;
-
Цибуля ріпчаста - 1 шт;
-
Вершки - 150 мл;
-
Сіль, спеції для риби, перець чорний мелений (за смаком);
-
Лимонный перец — 0,5 ч.л.;
-
Сушений часник - 0,5 ч.л .;
-
Сир твердий - 30 г;
-
Масло вершкове - 20 г;
-
Олія - 1 ст.л .;
-
Зелень;
Приготування:
-
Шматочки лосося посипати спеціями і лимонним перцем, перемішати. Залишити на 10-15 хвилин.
-
На суміші рослинного і вершкового масел обсмажити нарізану цибулю до м'якості.
-
Додати в сковороду обрізі, перемішати. Обсмажувати до тих пір, поки шматочки риби змінять свій колір.
-
Далі влити вершки, посолити, поперчити, посипати сушеним часником, перемішати. Тушкувати рибу в вершках хвилини 3-4, помішуючи.
-
Додати тертий сир, все перемішати і вимкнути вогонь. Сковороду накрити кришкою і залишити сьомгу в вершках на 5 хвилин.
-
Подати дуже смачну рибку в теплому вигляді, посипавши зеленню.
Основні | |
---|---|
Виробник | Salmo |
- Ціна: 106 ₴