Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Свіжоморожені шматочки лосося (сьомги) на шкурі.
Упаковка: Вакуумна упаковка 500г.
Виробник: Власне виробництво.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 6 місяців.
Примітки: Фасовка 500 г. Суха заморозка. Без жиру.
Лосось — найулюбленіша риба багатьох поціновувачів дарів моря. Найголовніше достоїнство цієї риби полягає у високому вмісті білка і жирних кислот омега-3. Лосось широко застосовується у кулінарії, адже регулярне вживання цього ніжного м'яса є запорукою здорового серця, щитовидної залози і довгої молодості.
Корисні властивості:
-
зменшує запалення;
-
зміцнює імунну систему;
-
перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;
-
зміцнює роботу серцево-судинної системи;
-
регулює ритм серцевих м’язів;
-
запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;
-
активізує діяльність мозку;
-
покращує пам’ять;
-
зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;
-
покращує стан зубів;
-
регулює роботу нервової системи;
-
перешкоджає процесам старіння організму;
-
покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;
-
нормалізує артеріальний тиск;
-
відновлює еластичність судин;
-
підвищує рівень корисного холестерину;
-
очищає організм від шкідливих речовин;
-
знижує ризик розвитку цукрового діабету;
-
покращує стан шлунково-кишкового тракту;
-
запобігає артриту;
-
зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;
-
нормалізує діяльність щитовидної залози.
Найпопулярніші види сімейства лососевих:
-
Чавича (Oncorhynchus tschawytscha), також відома як королівський лосось: вважається одним з кращих видів. Ця риба має високий вміст жиру і володіє ніжним м’ясом, колір якого варіюється від білого до темно-червоного.
-
Кижуч (Oncorhynchus kisutch) іноді називають срібним лососем через особливості його забарвлення: риба має яскраво-червоне м’ясо і більш ніжну текстуру, ніж чавича (але схожий аромат).
-
Горбуша (Oncorhynchus gorbusha) — найпоширеніший тихоокеанський лосось, також іменований рожевим. У риби світле і ароматне м’ясо. Цей вид лосося відрізняється низьким вмістом жиру.
-
Нерка (Oncorhynchus nerka), або червоний лосось, володіє яскравим червоно-оранжевим м’ясом і багатим ароматом.
-
Сьомга (Salmo Salar) або атлантичний лосось. У той час як в Тихому океані живуть кілька видів лосося, в Атлантиці живе тільки цей.
-
Кета (Oncorhynchus keta), або «собачий» лосось, отримав таку назву через незвичайну форму зубів. Це невелика риба з блідо-рожевою плоттю і більш низьким вмістом жиру.
-
Форель (Oncorhynchus S. Fario) – прісноводний вид риб з роду лососевих. Зазвичай має невеликий розмір, продається у свіжому або копченому вигляді.
Лосось в кунжуті на подушці з цукіні
Інгредієнти:
- Шматочки лосося - 500 г
- Цукіні - 600 г
- Кунжут - 40 г
- Соєвий соус - 30 мл
- Зелена цибуля - 50 г
- Лимонний сік - 20 мл
- Лимонна цедра - 1 чайна ложка
- Сіль - ½ чайної ложки
- Рослинна олія - 15 мл
- Мелений чорний перець - ¼ чайної ложки
- Вершки 20% - 100 мл
Приготування:
-
Гострим ножем зрізати шматки лосося зі шкури. Великі шматки нарізати кубиками по 3-5 см. Рибу перекласти у глибоку миску.
-
До риби додати дві столові ложки соєвого соусу, перемішати і всипати кунжут. Ще раз перемішати, щоб кунжут рівномірно прилип до риби.
-
На сковороді розігріти столову ложку рослинної олії і викласти рибу так, щоб між шматочками залишалося вільне місце. Обсмажити з усіх боків до легкого золотистого кольору, зняти з вогню і залишити на деякий час.
-
Цукіні нарізати кубиками по 1 см. На окремій сковороді розігріти масло, що залишилося і обсмажити на ньому цукіні, помішуючи, протягом п'яти-семи хвилин.
-
Додати до цукіні натерту на дрібній тертці лимонну цедру і сік приблизно половини лимона (дві-три столові ложки). Посолити і поперчити, добре перемішати і готувати ще одну-дві хвилини.
-
Тим часом у стебел зеленої цибулі відрізати щільні білі частини і викинути, а зелені подрібнити гострим ножем і кинути їх в сковорідку до цукіні. Перемішати і злегка підсмажити протягом кількох хвилин.
-
Влити вершки, перемішати з цукіні і цибулею і потушкувати на середньому вогні ще декілька хвилин. Зняти сковороду з плити і залишити на п'ять-сім хвилин - за цей час цукіні трохи охолонуть, а соус злегка загусне.
-
На сервіровочні тарілки викласти цукіні разом з невеликою кількістю вершкового соусу і зверху на них - кубики підсмаженого лосося в кунжуті. Подавати відразу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Salmo |
- Ціна: 188 ₴