Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
985 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Рис для суші 0,5кг

46 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
Рис для суші 0,5кг
Рис для суші 0,5кгГотово до відправки
46 ₴/кг
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Рис для суші шліфований круглозернистий.

Упаковка: Вакуум 0,5кг.

Виробник: Китай.

Термін придатності: 12 місяців.

Примітки: Оригінальне фасування мішок 25 кг. Продаж по 0,5кг на вагу в целофановому пакеті.

Рис є ключовим елементом у всіх суші. Він ретельно готується і змішується зі спеціальною сумішшю рисового оцту, цукру і солі. Текстура і консистенція рису є вкрай важливою, щоб зробити правильно суші, він повинен бути не надто липким.

 

Цікаво!

  • Японці не просто поважають рис, а до цього часу вважають його основою добробуту своєї країни. До 19-го століття селяни могли платити податки державі мішками рису, а нинішнє міністерство фінансів Японії продовжують називати «акурасе», що в перекладі означає «сховище для рису».

  • Всі круглозернисті сорти, які після відварювання стають більш клейкими, відносять до групи "японського" рису. Він містить в собі більше крохмалю, завдяки чому володіє більш клейкою структурою.

  • Хороший японський рис росте також і у В'єтнамі, Китаї, Таїланді, Кореї, а також в Індонезії, США і на Філіппінах.

  • Лідерами з виробництва кращого рису для суші є Китай, США і В'єтнам.

  • Рис для суші називається сумеші (оцет зі смаком рису) або шарі. Шарі буквально означає «останки Будди», тому що дуже білий колір рису нагадував людям останки Будди.

  • Спочатку рис, що входить до складу суші, не їли. Його готували особливим чином, щоб він не давав псуватися рибі. Рибу з’їдали, а рис просто викидали.

  • Рис у складі суші не варто занурювати у соєвий соус. Вони можуть розвалитись, а це вважається непрофесійним. Для того, щоб занурити у соус тільки рибу, треба володіти особливими вміннями. Якщо вам подобається, щоб суші були гострими, краще нанести на них васабі.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 46 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner