Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн!
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Рис для суші шліфований круглозернистий.
Упаковка: Вакуум 0,5кг.
Виробник: Китай.
Термін придатності: 12 місяців.
Примітки: Оригінальне фасування мішок 25 кг. Продаж по 0,5кг на вагу в целофановому пакеті.
Рис є ключовим елементом у всіх суші. Він ретельно готується і змішується зі спеціальною сумішшю рисового оцту, цукру і солі. Текстура і консистенція рису є вкрай важливою, щоб зробити правильно суші, він повинен бути не надто липким.
Цікаво!
-
Японці не просто поважають рис, а до цього часу вважають його основою добробуту своєї країни. До 19-го століття селяни могли платити податки державі мішками рису, а нинішнє міністерство фінансів Японії продовжують називати «акурасе», що в перекладі означає «сховище для рису».
-
Всі круглозернисті сорти, які після відварювання стають більш клейкими, відносять до групи "японського" рису. Він містить в собі більше крохмалю, завдяки чому володіє більш клейкою структурою.
-
Хороший японський рис росте також і у В'єтнамі, Китаї, Таїланді, Кореї, а також в Індонезії, США і на Філіппінах.
-
Лідерами з виробництва кращого рису для суші є Китай, США і В'єтнам.
-
Рис для суші називається сумеші (оцет зі смаком рису) або шарі. Шарі буквально означає «останки Будди», тому що дуже білий колір рису нагадував людям останки Будди.
-
Спочатку рис, що входить до складу суші, не їли. Його готували особливим чином, щоб він не давав псуватися рибі. Рибу з’їдали, а рис просто викидали.
-
Рис у складі суші не варто занурювати у соєвий соус. Вони можуть розвалитись, а це вважається непрофесійним. Для того, щоб занурити у соус тільки рибу, треба володіти особливими вміннями. Якщо вам подобається, щоб суші були гострими, краще нанести на них васабі.
- Ціна: 46 ₴/кг