Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1170 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Червона тріска с/м 500-700

194 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1500 грн

  • Готово до відправки
Червона тріска с/м 500-700
Червона тріска с/м 500-700Готово до відправки
194 ₴/кг
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Відправка по Україні в термоупаковці!

У більшість міст товар доходить за 1 ніч!

Мінімальне замовлення на сайті 1500грн

Товар: Червона тріска без голови. 

Упаковка: Вакуумна упаковка на вагу.

Виробник: Нова Зеландія.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців. 

Примітки: Розмір тушки 500-700 г. Суха заморозка.

Червону тріску цінують за її ніжний смак, корисні властивості та невибагливість у приготуванні. З цієї риби можна приготувати легку та смачну вечерю, поєднавши її з овочами. Незважаючи на те, що тріска вважається дієтичним продуктом, вона ще й дуже поживна! Має доступну ціну! Постачання завжди свіжі та якісні!

Корисні властивості:

  • Вживання тріски сприяє швидкій втраті зайвої ваги. 

  • Страви з цієї риби з успіхом можуть замінити м’ясні завдяки високому вмісту білка, що робить тріску незамінною для тих, хто не їсть м’яса. 

  • Через високу кількість калію в складі, вживання філе тріски зміцнює нервову систему організму. 

  • Цинк, фосфор і селен є головними помічниками в боротьбі за красу нігтів, волосся та шкіри. При цьому можуть значно зміцнити вашу кісткову систему. 

  • Вживання філе тріски лікарі рекомендують під час вагітності, адже високий вміст кальцію і вітаміну D сприяє правильному розвитку малюка в утробі. 

  • Регулярне вживання цієї морської риби в рази знижує ймовірність захворювань серцево-судинними захворюваннями. 

  • Цікавим є той факт, що вживання тріски допоможе вам боротися з депресією і меланхолією.

Цікаво!

  • Тріска є однією з найпопулярніших страв в Ісландії. Не дарма в історії цієї країни має місце економічний конфлікт з Британією за право безмежного вилову цієї риби, який увійшов в підручники під назвою "тріскові війни".

  • У період нересту одна тріска здатна відкласти більше 5 млн. ікринок.

  • За однією з версій, тріска отримала своє ім’я завдяки своєрідному тріскучому звуку, який створюють величезні косяки риб, що йдуть на нерест.

  • Універсальність тріски - практично всі її частини мають застосування. Наприклад, печінка тріски є не тільки делікатесом, а й цінною сировиною для фармацевтичної промисловості. З неї видобувають медичний риб'ячий жир і використовують в косметичних цілях.

Тріска, запечена під грибним соусом

 

Інгредієнти:

  • Філе тріски - 500 г

  • Пшеничне борошно - 1 ст. л.

  • Сир - 20 г

  • Панірувальні сухарі - 1 ст. л.

  • Томатна паста - 300 г

  • Свіжі гриби - 200 г

  • Ріпчаста цибуля - 1 головка

  • Часник - за смаком

  • Сіль - за смаком

  • Чорний перець горошком - 5 шт

 

Приготування:

  1. Філе тріски нарізати шматками, посолити і посипати перцем, обваляти в борошні і підсмажити. Обсмажену рибу перекласти на деко з глибокими краями і залишити на деякий час.

  2. Зробити соус. Дрібно нарізану цибулю злегка обсмажити, додати дрібно порізані гриби і смажити ще 5 хвилин. Додати кілька горошин перцю, лавровий лист, томатний соус і варити 10 хвилин. Додати подрібнений часник і посолити за смаком.

  3. Сир тертий змішати з панірувальними сухарями. Полити рибу соусом і посипати сиром і сухарями. Запекти при 200 градусах в духовці до утворення рум'яної скоринки.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 194 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner