Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Червона тріска без голови.
Упаковка: Вакуумна упаковка на вагу.
Виробник: Нова Зеландія.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.
Примітки: Розмір тушки 500-700 г. Суха заморозка.
Червону тріску цінують за її ніжний смак, корисні властивості та невибагливість у приготуванні. З цієї риби можна приготувати легку та смачну вечерю, поєднавши її з овочами. Незважаючи на те, що тріска вважається дієтичним продуктом, вона ще й дуже поживна! Має доступну ціну! Постачання завжди свіжі та якісні!
Корисні властивості:
-
Вживання тріски сприяє швидкій втраті зайвої ваги.
-
Страви з цієї риби з успіхом можуть замінити м’ясні завдяки високому вмісту білка, що робить тріску незамінною для тих, хто не їсть м’яса.
-
Через високу кількість калію в складі, вживання філе тріски зміцнює нервову систему організму.
-
Цинк, фосфор і селен є головними помічниками в боротьбі за красу нігтів, волосся та шкіри. При цьому можуть значно зміцнити вашу кісткову систему.
-
Вживання філе тріски лікарі рекомендують під час вагітності, адже високий вміст кальцію і вітаміну D сприяє правильному розвитку малюка в утробі.
-
Регулярне вживання цієї морської риби в рази знижує ймовірність захворювань серцево-судинними захворюваннями.
-
Цікавим є той факт, що вживання тріски допоможе вам боротися з депресією і меланхолією.
Цікаво!
-
Тріска є однією з найпопулярніших страв в Ісландії. Не дарма в історії цієї країни має місце економічний конфлікт з Британією за право безмежного вилову цієї риби, який увійшов в підручники під назвою "тріскові війни".
-
У період нересту одна тріска здатна відкласти більше 5 млн. ікринок.
-
За однією з версій, тріска отримала своє ім’я завдяки своєрідному тріскучому звуку, який створюють величезні косяки риб, що йдуть на нерест.
-
Універсальність тріски - практично всі її частини мають застосування. Наприклад, печінка тріски є не тільки делікатесом, а й цінною сировиною для фармацевтичної промисловості. З неї видобувають медичний риб'ячий жир і використовують в косметичних цілях.
Тріска, запечена під грибним соусом
Інгредієнти:
-
Філе тріски - 500 г
-
Пшеничне борошно - 1 ст. л.
-
Сир - 20 г
-
Панірувальні сухарі - 1 ст. л.
-
Томатна паста - 300 г
-
Свіжі гриби - 200 г
-
Ріпчаста цибуля - 1 головка
-
Часник - за смаком
-
Сіль - за смаком
-
Чорний перець горошком - 5 шт
Приготування:
-
Філе тріски нарізати шматками, посолити і посипати перцем, обваляти в борошні і підсмажити. Обсмажену рибу перекласти на деко з глибокими краями і залишити на деякий час.
-
Зробити соус. Дрібно нарізану цибулю злегка обсмажити, додати дрібно порізані гриби і смажити ще 5 хвилин. Додати кілька горошин перцю, лавровий лист, томатний соус і варити 10 хвилин. Додати подрібнений часник і посолити за смаком.
-
Сир тертий змішати з панірувальними сухарями. Полити рибу соусом і посипати сиром і сухарями. Запекти при 200 градусах в духовці до утворення рум'яної скоринки.
- Ціна: 184 ₴/кг