Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Філе пангасіуса свіжоморожене.
Упаковка: Вакуумна упаковка на вагу.
Виробник: В'єтнам.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.
Примітки: Середній розмір від 220 г. Глазур від 30%.
Пангасіус — це досить недорога риба з ніжним, білим, практично прозорим філе. Морський запах та жирові прошарки у цієї риби відсутні, що робить її привабливою для багатьох. Риба прекрасно поєднується з безліччю інших продуктів і може бути приготована найрізноманішими способами. Існує більше сотні рецептів, до складу яких входить пангасіус: від супів і других страв, до пирогів і рулетів.
Корисні властивості:
-
Поліпшення мозкової діяльності і пам’яті (завдяки фосфору і жирів);
-
Нормалізація стану шкіри (вітаміни і жири);
-
Поліпшення структури волосся і нігтів, збільшення їх міцності (амінокислоти, кальцій);
-
Зміцнення кісток, суглобів і зубів (кальцій, фосфор);
-
Відновлення функцій опорно-рухового апарату (поліненасичені жири);
-
Запобігання раннього розвитку захворювань суглобів, зокрема, остеопорозу;
-
Запобігання раннього старіння (антиоксиданти і поліненасичені жири).
Цікаво!
-
Пангасіус - прісноводна риба сімейства Pangasiidae, яка називається "Акулячий сом" завдяки характерній формі тіла і гострому, "акулячому" плавнику.
-
Основний постачальник пангасіуса - В'єтнам: ця країна вирощує і експортує до 90% акулячого сома, виробленого в усьому світі.
Філе пангасіуса з хрусткою скоринкою
Інгредієнти:
-
Філе пангасіуса - 450 г
-
Панірувальні сухарі - 100 г
-
Сіль - за смаком
-
Кріп - 1 ст. л.
-
Мелений чорний перець - за смаком
-
Рослинна олія - 3 ст. л.
Приготування:
-
Філе пангасіуса помити і нарізати. Обваляти в панірувальних сухарях, посолити і поперчити за смаком.
-
Нагріти олію в сковороді і обсмажити філе з двох боків до золотистої скоринки. При подачі посипати рубаним кропом.
- Ціна: 150 ₴/кг