Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Філе минтая свіжоморожене.
Упаковка: Вакуумна упаковка на вагу.
Виробник: Китай.
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 7 днів.
Примітки: Середній розмір філе 170 г. Глазур від 30%.
Минтай відрізняється багатим вітамінно-мінеральним складом і низькою ціною. Має білосніжне слоїсте м'ясо та нейтральний смак. Завдяки цьому риба поєднується майже з усіма продуктами, збагачуючись в процесі приготування їжі різними смаковими відтінками: ніжним, гострим, пряним.
Корисні властивості:
-
Підвищує швидкість обміну речовин.
-
Виводить зайву рідину з організму.
-
Покращує зір і рятує від «курячої сліпоти».
-
Сприяє зміцненню кісток і зубів.
-
Відновлює роботу щитовидної залози.
-
Позбавляє ясна від кровоточивості.
-
Зменшує концентрацію цукру в крові.
-
Стабілізує артеріальний тиск.
-
Знижує концентрацію холестерину.
-
Зміцнює кровоносні судини.
-
Покращує травлення.
-
Сприятливо впливає на стан шкіри і волосся.
-
Попереджає патологію при внутрішньоутробному розвитку.
-
Знижує ризик виникнення канцерогенних новоутворень.
-
Загальмовує процеси старіння.
Цікаво!
-
Минтай - риба сімейства тріскових, лідер за обсягами світового видобутку в сімействі і найпоширеніша риба північній частині Тихого океану.⠀
-
Ловля минтая почалася в СРСР в 70-і роки, коли знизилися запаси тріски і потрібна була її адекватна заміна.
-
Відмінною рисою минтая є маленький вус, що розташовується під нижньою риб'ячої губою, він виконує дотикову функцію, адже ця риба глибоководна.
Минтай, запечений з кабачковою ікрою
Інгредієнти:
-
Філе минтая - 400 г
-
Кабачкова ікра -300 г
-
Листя петрушки - за смаком
Приготування:
-
Минтай плавно розморозити.
-
Перекласти ікру в форму для запікання. На ікру викласти філе минтая. Закрити кришкою. Запікати в розігрітій до температури 200 градусів духовці протягом 10-15 хв.
-
При подачі посипати рубаною петрушкою.
Основні | |
---|---|
Виробник | СРСР |
- Ціна: 173 ₴/кг