Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн!
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Філе тилапії.
Упаковка: Вакуумна упаковка на вагу.
Виробник: Китай.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.
Примітки: Середній розмір філе 170 г. Глазур від 30%.
М'ясо тилапії ніжне, біле, з високим вмістом білка і низьким вмістом жиру. Це робить її улюбленицею серед прихильників правильного харчування. У кулінарії філе тілапії популярне, його можна смажити, тушкувати, варити, запікати. Кістки в філе практично відсутні і тому з нього зручно робити рулети, якщо подрібнити рибу в блендері, то можна приготувати тефтелі і котлети. Доступна ціна!
Корисні властивості:
-
Вітаміни групи В. У тилапії присутня велика кількість практично всієї групи. Саме вони нормалізують функціонування нервової системи. Вживання цієї риби відмінно дозволяє уникнути депресій, головних болів. Зменшує різкі зміни настрою, є профілактичним засобом від занепаду сил.
-
Вітамін Е. Це дуже ефективний антиоксидант. Він дозволяє зберегти молодість, бореться з ознаками старості. Тому для жінок, які стежать за своєю зовнішністю, дана риба просто неоціненний помічник.
-
Вітамін К. Присутність цього вітаміну в складі риби дуже корисно для процесів кровотворення. Він стимулює вироблення червоних кров'яних тілець. Тому тилапію рекомендують вживати людям при зниженому гемоглобіні.
-
Фосфор, залізо. Тилапія містить таку кількість мінералу, що дозволяє заповнити практично добову норму. Саме завдяки таким речовинам вона дуже корисна для мозку. Відмінно підтримує роботу серцево-судинної системи.
-
Солі фосфору. У тилапії їх просто рекордна кількість. А саме вони сприяють процесу формування кісток і зубів. Ця властивість риби робить її корисною: малюкам, підліткам, людям середнього та похилого віку.
Цікаво!
-
Риби відносяться до однолюб. Часто створюють сімейні пари, які живуть разом протягом довгого часу, відпущеного на риб'ячий століття.
-
Вміють спілкуватися сигналами, прекрасно розуміють один одного, пояснюючи на своїй азбуці Морзе.
-
Чітко знають свою територію, не терплять чужоземних загарбників, проти яких виступають єдиним фронтом.
-
Ікру і мальків перевозять в роті, зберігаючи таким чином популяцію.Цікаво!
-
Риби відносяться до однолюб. Часто створюють сімейні пари, які живуть разом протягом довгого часу, відпущеного на риб'ячий століття.
-
Вміють спілкуватися сигналами, прекрасно розуміють один одного, пояснюючи на своїй азбуці Морзе.
-
Чітко знають свою територію, не терплять чужоземних загарбників, проти яких виступають єдиним фронтом.
-
Ікру і мальків перевозять в роті, зберігаючи таким чином популяцію.
Тилапія в вершковому каррі
Інгредієнти:
-
Філе тилапії - 380 г
-
Ріпчаста цибуля - 1 шт
-
Часник - 4 зубчики
-
Імбир - 40 г
-
Помідори у власному соку - 300 г
-
Оливкова олія - 40 мл
-
Вершкове масло - 20 г
-
Каррі - 1 ч. л.
-
Вершки 10% -ві - 100 мл
-
Вода - за смаком
Приготування:
-
Цибулю очистити і нарізати кубиками. У сковороді або глибокому сотейнику розігріти половину оливкового і вершкового масла, додати цибулю. Обсмажити 3-4 хвилини.
-
Дрібно нарізати часник, імбир натерти на тертці і додати до цибулі. Обсмажувати 1 хвилину. Викласти томати в сковороду, влити воду, додати каррі, посолити і все перемішати.
-
Тушкувати 15 хвилин на невеликому вогні.
-
Через 15 хвилин влити вершки, перемішати, дати закипіти на дуже повільному вогні.
-
Філе риби обсушити серветкою. На окремій сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити тилапію з кожного боку 2 хвилини. Трохи посолити рибу. Потім викласти її в сковороду з соусом, накрити кришкою і 3-4 хвилини протушкувати.
- Ціна: 240 ₴/кг