Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Кінг Кліп.
Упаковка: На вагу.
Виробник: Нова Зеландія
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.
Примітки: Розмір тушки 400-600. Суха заморозка.
Назву креветочна риба кінг кліп отримав за ніжно-рожевий колір тушки і приємний, трохи специфічний, креветковий присмак, який з'являється при готуванні. Як в смаженому, так і в запеченому вигляді ця риба має ніжну соковиту консистенцією, приємний, злегка солодкуватий смак і високу поживну цінність. Практично повна відсутність кісточок в м'якоті кінг кліпа робить його відмінною стравою дитячого або дієтичного харчування.
Корисні властивості:
-
Великий вміст в складі корисних вітамінів і мінералів.
-
Знижує ризик розвитку цукрового діабету.
-
Активізує вироблення шлункового соку.
-
Стимулює обмінні процеси організму.
-
Покращує роботу печінки.
-
Стимулює утворення нових клітин і тканин в організмі.
-
Покращує роботу репродуктивної системи.
-
Позитивно впливає на нервову систему людини.
-
Активізує розумові процеси головного мозку.
Цікаво!
-
Конгріо, морський вугор, американський ошібень, кінг кліп,
-
Креветочная риба – всі ці назви належать одній рибі.
-
В японській народній кухні кінг кліп вважається стравою самураїв, здатних з її допомогою швидко відновити витрачені сили. Традиційно рибу не піддають термічній обробці, вживаючи сирою в складі сашимі.
Кінг кліп на пару під соусом «Смарагд»
Інгредієнти:
-
Філе конгріо - 1 кг
-
Часник - 2 зубчики
-
Лимон - 1 шт
-
Сушений розмарин - щіпка
-
Оливкова олія extra virgin - 2 ст. л.
-
Гірчиця - 1 ст. л.
-
Кріп - 1 пучок
-
Майонез - 2 ст. л.
-
Сіль - за смаком
-
Мелений чорний перець - за смаком
Приготування:
-
Рибу промити від слизу і нарізати на невеликі шматочки.
-
Посолити, поперчити, присипати сушеним розмарином і поставити готуватися в пароварку на 20 хвилин.
-
Часник і кріп дрібно нарізати і прибрати в блендер. Туди ж додати майонез, гірчицю, оливкову олію, видавити сік цілого лимона, посолити і поперчити. Потім за допомогою блендера збити до однорідної маси.
-
Подавати рибу гарячою, поливши соусом зверху, гарнірувати рисом, попередньо посипавши базиліком.
- Ціна: 338 ₴/кг