Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
869 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Морський окунь с/м б/г 100/200+

168 /кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
  • Тільки оптом
Морський окунь с/м б/г 100/200+
Морський окунь с/м б/г 100/200+Готово до відправки
168 /кг
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Морський окунь без голови.

Упаковка: На вагу.

Виробник: Іспанія.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.

Примітки: Розмір тушки 100/200г. Суха заморозка. 

М'ясо морського окуня вважається одним з найбільш смачних! Воно дуже ніжне та вишукане! Крім цього, морський окунь має багатий вітамінно-мінеральний склад та досить невисоку калорійність! Найбільш смачною ця риба виходить в смаженому або запеченому вигляді. При цьому її можна комбінувати з різними овочами і прянощами. 

Корисні властивості:

  • Вживання риби дозволяє нормалізувати рівень холестерину в крові. У 100 г риби міститься добова норма вітаміну В12. Він відповідає за синтез ДНК, тобто при вживанні достатньої кількості вітаміну, у організму не буде проблем з поділом клітин. 

  • Користь споживання морського окуня велика для людей, що мають проблеми з серцем або кровоносною системою. 

  • Її рекомендується їсти діабетикам, гіпертонікам, а також страждають від атеросклерозу. 

  • Також страви з окуня нададуть профілактичний вплив при проблемах з підшлунковою залозою. Навіть шкіра, слизові і травна система працюватимуть краще при регулярному вживанні такої риби. 

  • Також до складу даного продукту входять антиоксиданти, завдяки яким знижується ризик розвитку онкологічних захворювань.

Цікаво!

  • Зовні морський окунь схожий на звичайного річкового, чому він і отримав свою назву, хоча ці риби дуже сильно відрізняються і належать до різних видів.

  • Рід морських окунів різноманітний, він нараховує близько 100 видів. Якщо найдрібніші досягають 20 сантиметрів, то серед більших видів зустрічаються справжні гіганти - понад метр завдовжки і більше 20 кілограмів вагою. Тривалість життя цих риб в середньому становить 15 років, деякі види живуть понад півстоліття. Але зустрічаються і справжні довгожителі. Наприклад, вид Sebastes aleutianus просто рекордсмен не лише серед окунеподібних, а й серед інших видів риб. Максимально зареєстрований вік однієї з особин цього виду становить цілих 205 років.

  • М'ясо морського окуня користується особливою популярністю у японців - вони використовують його як один з компонентів суші, сашимі, супів.

Морський окунь з імбиром і соєвим соусом

 

Інгредієнти:

  • Морський окунь - 1 штука

  • Червоний перець чилі - 10 г

  • Зелений перець чилі - 10 г

  • Цибуля-порей - 5 г

  • Свіжа кінза (коріандр) - 5 г

  • Рослинна олія - 15 мл

  • Імбир - 5 г

  • Часник - 5 г

  • Рибний соус - 25 мл

  • Соєвий соус для морепродуктів - 25 мл

 

Приготування:

  1. Тушку окуня (без голови) готувати на пару протягом п'ятнадцяти хвилин.

  2. У цей час приготувати соус. Для цього нам буде потрібно дрібно нарізаний часник і імбир. Після чого додати рибний соус і соєвий соус, ретельно перемішати. Соус варити на середньому вогні три хвилини.

  3. Приготованого окуня викласти на блюдо.

  4. Соломкою нарізати цибулю-порей, червоний і зелений перець чилі, прикрасити блюдо.

  5. Зверху полити приготованим соусом.

  6. Розпеченим рослинним маслом обпалити рибу.

  7. Прикрасити блюдо гілочкою кінзи.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 168 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner