Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн!
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Чищена крупна варено морожена креветка.
Упаковка: Поліетиленовий пакет.
Виробник: Індонезія.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.
Примітки: Без голови в глазурі. Розмір від виробника 31-40/фунт.
Креветки є не тільки чудовою закускою до пива, але й ідеальним компонентом низькокалорійної дієти. Варені й смажені креветки додають у салати, з ними готують супи та закуски. Цей делікатес містить необхідні організму Омега-6 і Омега-3. Крім цього, до складу креветок входить безліч різних вітамінів: C, A, PP, E, B9, B1, B2. Доповнюють їх незамінні амінокислоти.
Корисні властивості:
-
покращує стан шкірних покривів, нігтів і волосся;
-
активізує імунітет;
-
зміцнює серцевий м’яз, судинні стінки і кісткову тканину;
-
нормалізує обмін речовин;
-
попереджає розвиток анемії;
-
підвищує працездатність;
-
уповільнює процеси старіння;
-
нормалізує травлення;
-
відновлює гормональний фон;
-
поліпшує функціонування нервової, серцево-судинної і ендокринної системи;
-
стабілізує психоемоційний стан;
-
підвищує лібідо і відновлює потенцію у чоловіків;
-
стимулює роботу мозку, сприяючи поліпшенню розумової діяльності;
-
уповільнює зростання ракових клітин;
-
виводить шкідливі речовини з організму.
Цікаво!
-
Найбільша креветка на планеті - чорна тигрова. При довжині тіла в 35 см вага однієї креветки може досягати 650 грамів.
-
Якщо панцир у заморожених креветок оранжевого або червоного кольору - вони вже були зварені перед заморожуванням, тобто їх не потрібно повторно варити, достатньо розморозити і підігріти до бажаної температури.
-
Креветки постійно "линяють", скидаючи занадто тісні панцири і відрощуючи собі нові захисні оболонки.
-
Готувати креветки потрібно всього кілька хвилин, інакше їх м'ясо з ніжного стане резиновим.
-
Існує крихітний, але при цьому вельми гучний вид креветок. Завдяки особливій будові клешней вона може видавати звук потужністю в 200-220 дБ. Приголомшуюче клацання креветки здатне вбити маленьку рибу, тому вона використовує це вміння для полювання.
-
Серце креветки знаходиться у неї в голові.
Креветки в горгонзолі
Інгредієнти:
-
Часник - 1 зубчик
-
Великі креветки - 400 г
-
Вершкове масло - 20 г
-
Французький багет - ⅓ штуки
-
Мелений білий перець - щіпка
-
Сіль - щіпка
-
Сир горгонзола - 50 г
-
Вершки 33% -ві - 2 столові ложки
-
Шардоне - 2 столові ложки
-
Чебрець - 1 стебло
Приготування:
-
Розплавити на сковороді вершкове масло, трохи обсмажити на ньому креветки. Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник, смажити ще півхвилини.
-
Влити в сковороду вино і коли воно випарується - вершки. Коли вершки стануть густіти, кинути туди ж невеликі шматки сиру. Як тільки сир розплавиться - посипати листям чебрецю, зняти з вогню і перекласти разом з соусом в глибоку тарілку.
-
Розрізати третину багета на довгі четвертини, обсмажити їх на сковороді-грилі і подавати з креветками.
Основні | |
---|---|
Виробник | C&A |
- Ціна: 465 ₴/кг