Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
985 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Морський окунь х/к в/у 250г

107 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
Морський окунь х/к в/у 250г
Морський окунь х/к в/у 250гГотово до відправки
107 ₴
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Морський окунь без голови.

Упаковка: Вакуум 250г.

Виробник: Власне виробництво.

Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 7 днів.

Примітки: Вакуумна упаковка на підкладці 250 г. Натуральне холодне копчення.

Морський окунь натурального холодного копчення на вільховій щепі! Без використання рідкого диму! Має чудовий аромат, приємний смак і м'яке ніжне м'ясо. Практично без кісток! Завдяки якісному копченню, у ньому зберігається велика частина поживних речовин, мінералів і вітамінів! Власне виробництво! Краща ціна!

Корисні властивості:

  • Є джерелом легкозасвоюваного білка і постачальником антиоксидантів, які запобігають розвитку атипових клітин.

  • Стабілізує рівень шкідливого холестерину. 

  • Покращує ендокринні процеси. 

  • Захищає нервову систему.

  • Попереджає виникнення хвороби серця, атеросклерозу, нестачі поживних речовин в головному мозку. 

  • Відновлює шкірні покриви і слизові оболонки.

Салат з копченого окуня

 

Інгредієнти:

  • 1 копчений морський окунь

  • 1 жменя вареної стручкової квасолі

  • 1 маленький пучок листового салату

  • 2 середніх відварені картоплини

  • 2 ст. ложки рубаних корнішонів

  • 1 ст. ложка каперсів

  • 250 мл майонезу

  • Сік 1/2 лимона

  • 6-8 помідорів-чері

  • Дрібка рубаної зелені для прикраси

  • Сіль і мелений чорний перець - за смаком

 

Приготування:

  1. Очищене від кісток і шкіри м'ясо окуня нарізати шматочками. Нарізати дрібними кубиками відварну картоплю і додати до риби. Вичавити 1/2 лимона. Додати корнішони і каперси. Перемішати.

  2. Додати майонез і перемішати. На дно плоского блюда викласти подрібнене листя салату. Потім додати нарізану навскоси відварну стручкову квасолю. Наверх викласти масу, заправлену майонезом. Зверху красиво прикрасити помідорами чері, посипати зеленню і перцем.

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 107 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner