Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Морський окунь без голови.
Упаковка: Вакуум 250г.
Виробник: Власне виробництво.
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 7 днів.
Примітки: Вакуумна упаковка на підкладці 250 г. Натуральне холодне копчення.
Морський окунь натурального холодного копчення на вільховій щепі! Без використання рідкого диму! Має чудовий аромат, приємний смак і м'яке ніжне м'ясо. Практично без кісток! Завдяки якісному копченню, у ньому зберігається велика частина поживних речовин, мінералів і вітамінів! Власне виробництво! Краща ціна!
Корисні властивості:
-
Є джерелом легкозасвоюваного білка і постачальником антиоксидантів, які запобігають розвитку атипових клітин.
-
Стабілізує рівень шкідливого холестерину.
-
Покращує ендокринні процеси.
-
Захищає нервову систему.
-
Попереджає виникнення хвороби серця, атеросклерозу, нестачі поживних речовин в головному мозку.
-
Відновлює шкірні покриви і слизові оболонки.
Салат з копченого окуня
Інгредієнти:
-
1 копчений морський окунь
-
1 жменя вареної стручкової квасолі
-
1 маленький пучок листового салату
-
2 середніх відварені картоплини
-
2 ст. ложки рубаних корнішонів
-
1 ст. ложка каперсів
-
250 мл майонезу
-
Сік 1/2 лимона
-
6-8 помідорів-чері
-
Дрібка рубаної зелені для прикраси
-
Сіль і мелений чорний перець - за смаком
Приготування:
-
Очищене від кісток і шкіри м'ясо окуня нарізати шматочками. Нарізати дрібними кубиками відварну картоплю і додати до риби. Вичавити 1/2 лимона. Додати корнішони і каперси. Перемішати.
-
Додати майонез і перемішати. На дно плоского блюда викласти подрібнене листя салату. Потім додати нарізану навскоси відварну стручкову квасолю. Наверх викласти масу, заправлену майонезом. Зверху красиво прикрасити помідорами чері, посипати зеленню і перцем.
- Ціна: 127 ₴