Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн!
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Скумбрія стейк пряного посолу в олії 500 г.
Упаковка: Пластикове відро 500г.
Виробник: Власне виробництво.
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 30 днів.
Примітки: Стейки мариновані з сіллю, цукром і натуральними спеціями.
Скумбрія пряного посолу виготовлена на нашому власному виробництві! Ми ретельно відбираємо сировину і контролюємо її якість на всіх етапах виробництва! Стейки виходять пряні, слабосолені, з легким солодкуватим присмаком і приємним ароматом! Обов'язково спробуйте скумбрію пряного посолу - це гідна закуска як на свято, так і на кожен день! Доступна ціна!
Корисні властивості:
- Покращує роботу шлунково-кишкового тракту, активізує обмін речовин;
- Зміцнює нервову систему. Піднімає настрій і допомагає впоратися з депресією;
- Підвищує рівень гемоглобіну в крові. Приводить в норму холестерин;
- Надає позитивну дію на серцево-судинну систему, не допускає утворення тромбів;
- Допомагає клітинам регенеруватися. В цілому зміцнює імунітет;
- Позитивно впливає на пам'ять, покращує концентрацію;
- Проводить профілактику онкологічних захворювань.
- Багата вітамінами і амінокислотами. У ній присутні вітаміни A, E, D у високій концентрації. З необхідних організму мікроелементів є кальцій, магній, йод.
Салат зі скумбрією і печеними овочами
Інгредієнти:
-
Цукіні - 100 г
-
Баклажани - 100 г
-
Солодкий перець - 100 г
-
Цибуля - 40 г
-
Суміш салатного листя - 80 г
-
Огірки - 60 г
-
Помідори черрі - 100 г
-
Рослинна олія - 40 мл
-
Бальзамічний оцет - 40 мл
-
Сіль - 10 г
-
Мелений чорний перець - 3 г
-
Скумбрія пряного посолу - 300 г
-
Медово-гірчичний соус - 100 мл
Приготування:
-
Цукіні, баклажан, перець болгарський нарізати брусочком, ріпчасту цибулю - пір'ям і обсмажити на сухій сковорідці.
-
Обсмажені овочі посолити, поперчити, заправити олією і бальзамічним оцтом.
-
Листя салату заміксувати з огірком, нарізаним скибочками, і половинками помідорами чері.
-
Для медово-гірчичного соусу змішати в рівних пропорціях мед, зернову гірчицю, масло рослинне і приправити соком лимона або лайма.
-
На тарілку викласти мікс листового салату з овочами, зверху печені овочі, скумбрію і полити соусом.
- Ціна: 157 ₴