Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1134 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Спинки лосося с/м крупні 500г

258 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1500 грн

  • Готово до відправки
Спинки лосося с/м крупні 500г
Спинки лосося с/м крупні 500гГотово до відправки
258 ₴
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Відправка по Україні в термоупаковці!

У більшість міст товар доходить за 1 ніч!

Мінімальне замовлення на сайті 1500грн

Товар: Обрізь лосося свіжоморожена без шкіри і кісток.

Упаковка: Пластиковий контейнер з кришкою.

Виробник: Власне виробництво.

Термін придатності: За температури -18 градусів до 6 місяців.

Примітки: Фасування 500г. Чиста обрізь без відходів: шкури, жиру, кісток. 

Лосось — найулюбленіша риба багатьох поціновувачів дарів моря. Найголовніше достоїнство цієї риби полягає у високому вмісті білка і жирних кислот омега-3. Лосось широко застосовується в кулінарії, адже регулярне вживання цього ніжного м'ясного яса є запорукою здорового серця, щитовидної залози і довгої молодості.

Корисні властивості:

  • зменшує запалення;

  • зміцнює імунну систему;

  • перешкоджає утворенню кров'ю дерев'яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;

  • зміцнює роботу серцево-судинної системи;

  • регулює ритм серцевих м язів;

  • запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;

  • активізує діяльність мозку;

  • покращує пам'ять;

  • зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;

  • покращує стан зубів;

  • регулює роботу нервової системи;

  • перешкоджає процесах старіння організму;

  • покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;

  • нормалізує артеріальний тиск;

  • відновлює еластичність судин;

  • підвищує рівень корисного холестерину;

  • очищає організм від шкідливих речовин;

  • знижує ризик розвитку цукрового діабету;

  • покращує стан шлунково-кишкового тракту;

  • запобігає артриту;

  • зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров'я очей;

  • нормалізує діяльність щитовидної залози.

Найпопулярніші віді сімейства лососевих:

  • Чавича (Oncorhynchus tschawytscha), також відома як королівський лосось: вважається одним з кращих видів. Ця риба має високий вміст жиру і володіє ніжним м'яким ясом, колір якого варіюється від білого до темно-червоного.

  • Кижуч (Oncorhynchus kisutch) іноді називають срібним лососем через особливості його забарвлення: риба має білі-червоне м'ясо і більш ніжну текстуру, ніж чавича (альо схожий аромат).

  • Горбуша (Oncorhynchus gorbusha) — найпоширеніший тихоокеанський лосось, також іменований рожевим. У риби світле і ароматне м'ясо. Цей вид лосося відрізняється низьким вмістом жиру.

  • Нерка (Oncorhynchus nerka), або червоний лосось, володіє яскравим червоно-помаранчевим м ясом і багатим ароматом.

  • Сьомга (Salmo Salar) або атлантичний лосось. У тієї годину як у Тихому океані живуть кілька видів лосося, в Атлантиці живе тільки цей.

  • Кета (Oncorhynchus keta), або «собачий» лосось, отримав таку назву через незвичайну форму зубів. Це невелика риба з блідо-рожевою плоттю і більш низьким вмістом жиру.

  • Форель (Oncorhynchus S. Fario) – прісноводний вид риб з роду лососевих. Зазвичай має невеликий розмір, продається у свіжому або копченому вигляді.

Обрізь лосося у вершкової соусі з сіром

 

Інгредієнти:

  • Обрізь лосося - 400 г;

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт;

  • Вершки - 150 мл;

  • Сіль, спеції для риби, перець чорний мелений (за смаком);

  • Лимонний перець — 0,5 ч. л.;

  • Сушений часник - 0,5 ч. л .;

  • Сир твердий - 30 г;

  • Масло вершкове - 20 г;

  • Олія - 1 ст. л .;

  • Зелень;

 

Приготування:

  1. Шматочки лосося посипати спеціями і лимонним перцем, перемішати. Залишити на 10-15 хвилин.

  2. На суміші рослинного і вершкового масел обсмажити нарізану цибулю до фрази якості.

  3. Додати в сковороду обрізі, перемішати. Обсмажувати до тих пір, поки шматочки риби змінять свій колір.

  4. Далі влити вершки, посолити, поперчити, посипати сушеним часником, перемішати. Тушкувати рибу в вершках 3-4 хвилини, помішуючи.

  5. Додати третій сір, все перемішати і вимкнути вогонь. Сковороду накрити кришкою і залишити сьомгу у вершках на 5 хвилин.

  6. Податі дуже смачну рибку в теплому вигляді, посипавши зеленню.

 

Характеристики
Основні
ВиробникSalmo
Інформація для замовлення
  • Ціна: 258 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner