Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Нарізка з слабосоленого філе лосося
Упаковка: Вакуумна упаковка.
Виробник: Власне виробництво!
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 30 днів.
Примітки: Упаковка по 100г в вакуумі. Виготовлено з охолодженої риби.
Нарізка з філе слабосолоного лосося! Без шкіри та кісток! Краща якість! Отримуємо з перших рук від виробника! Має ніжний та приємний смак! Ідеальний продукт для бутербродів, суші, млинців та салатів! Вигідна ціна!
Корисні властивості лосося:
-
зменшує запалення;
-
зміцнює імунну систему;
-
перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;
-
зміцнює роботу серцево-судинної системи;
-
регулює ритм серцевих м’язів;
-
запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;
-
активізує діяльність мозку;
-
покращує пам’ять;
-
зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;
-
покращує стан зубів;
-
регулює роботу нервової системи;
-
перешкоджає процесам старіння організму;
-
покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;
-
нормалізує артеріальний тиск;
-
відновлює еластичність судин;
-
підвищує рівень корисного холестерину;
-
очищає організм від шкідливих речовин;
-
знижує ризик розвитку цукрового діабету;
-
покращує стан шлунково-кишкового тракту;
-
запобігає артриту;
-
зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;
-
нормалізує діяльність щитовидної залози.
Брускетта з слабосоленим лососем і козячим сиром
Інгредієнти:
- Білий хліб - 90 г
- Вершкове масло - 10 г
- Рукола - 5 г
- Слабосолений лосось - 80 г
- Каперси - 4 г
- Помідори черрі - 4 г
- Шпинат міні - 1 г
- Вершковий сир - 15 г
- Соус кимчи - 5 г
- Козячий сир - 20 г
- Сир фета - 5 г
- Біле сухе вино - 5 мл
- Ксантан (загущувач) - ½ г
- Сіль -1 г
- Мелений чорний перець - ½ г
- Маслини - 2 г
- Панірувальні сухарі - 2 г
Приготування:
- Хліб обсмажити з двох сторін на вершковому маслі. З'єднати вершковий сир з соусом кимчи, і викласти на обсмажений хліб, додати руколу і нарізаний лосось.
- Окремо прогріти козячий сир, біле вино, сир фету і затягнути ксантаном. Всю масу викласти в кондитерський мішок.
- Страву прикрасити каперсами, томатами черрі, міні шпинатом і кремом з козячого сиру видавленого з кондитерського мішка.
- Посипати кемблом з маслин (з маслин видалити кісточку, з'єднати з сухарями і з вершковим маслом. Прогріти і підсушити, потім пробити в блендері).
- Ціна: 108 ₴