Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
869 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Шматочки лосося с/м на шкірі мілкі 500г

150 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
  • Тільки оптом
Шматочки лосося с/м на шкірі мілкі 500г
Шматочки лосося с/м на шкірі мілкі 500гГотово до відправки
150 
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Свіжоморожені шматочки лосося (сьомги) на шкурі.
Упаковка: Вакуумна упаковка 500г.
Виробник: Власне виробництво.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 6 місяців.
Примітки: Фасовка 500г. Суха заморозка. Мілкі діаметр +- 3см.

Лосось — найулюбленіша риба багатьох поціновувачів дарів моря. Найголовніше достоїнство цієї риби полягає у високому вмісті білка і жирних кислот омега-3. Лосось широко застосовується у кулінарії, адже регулярне вживання цього ніжного м'яса є запорукою здорового серця, щитовидної залози і довгої молодості.

Корисні властивості:

  • зменшує запалення;

  • зміцнює імунну систему;

  • перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;

  • зміцнює роботу серцево-судинної системи;

  • регулює ритм серцевих м’язів;

  • запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;

  • активізує діяльність мозку;

  • покращує пам’ять;

  • зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;

  • покращує стан зубів;

  • регулює роботу нервової системи;

  • перешкоджає процесам старіння організму;

  • покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;

  • нормалізує артеріальний тиск;

  • відновлює еластичність судин;

  • підвищує рівень корисного холестерину;

  • очищає організм від шкідливих речовин;

  • знижує ризик розвитку цукрового діабету;

  • покращує стан шлунково-кишкового тракту;

  • запобігає артриту;

  • зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;

  • нормалізує діяльність щитовидної залози.

Найпопулярніші види сімейства лососевих:

  • Чавича (Oncorhynchus tschawytscha), також відома як королівський лосось: вважається одним з кращих видів. Ця риба має високий вміст жиру і володіє ніжним м’ясом, колір якого варіюється від білого до темно-червоного.

  • Кижуч (Oncorhynchus kisutch) іноді називають срібним лососем через особливості його забарвлення: риба має яскраво-червоне м’ясо і більш ніжну текстуру, ніж чавича (але схожий аромат).

  • Горбуша (Oncorhynchus gorbusha) — найпоширеніший тихоокеанський лосось, також іменований рожевим. У риби світле і ароматне м’ясо. Цей вид лосося відрізняється низьким вмістом жиру.

  • Нерка (Oncorhynchus nerka), або червоний лосось, володіє яскравим червоно-оранжевим м’ясом і багатим ароматом.

  • Сьомга (Salmo Salar) або атлантичний лосось. У той час як в Тихому океані живуть кілька видів лосося, в Атлантиці живе тільки цей. 

  • Кета (Oncorhynchus keta), або «собачий» лосось, отримав таку назву через незвичайну форму зубів. Це невелика риба з блідо-рожевою плоттю і більш низьким вмістом жиру. 

  • Форель (Oncorhynchus S. Fario) – прісноводний вид риб з роду лососевих. Зазвичай має невеликий розмір, продається у свіжому або копченому вигляді.

Лосось в кунжуті на подушці з цукіні

 

Інгредієнти:

  • Шматочки лосося - 500 г
  • Цукіні - 600 г
  • Кунжут - 40 г
  • Соєвий соус - 30 мл
  • Зелена цибуля - 50 г
  • Лимонний сік - 20 мл
  • Лимонна цедра - 1 чайна ложка
  • Сіль - ½ чайної ложки
  • Рослинна олія - 15 мл
  • Мелений чорний перець - ¼ чайної ложки
  • Вершки 20% - 100 мл
 

Приготування:

  1. Гострим ножем зрізати шматки лосося зі шкури. Великі шматки нарізати кубиками по 3-5 см. Рибу перекласти у глибоку миску.

  2. До риби додати дві столові ложки соєвого соусу, перемішати і всипати кунжут. Ще раз перемішати, щоб кунжут рівномірно прилип до риби.

  3. На сковороді розігріти столову ложку рослинної олії і викласти рибу так, щоб між шматочками залишалося вільне місце. Обсмажити з усіх боків до легкого золотистого кольору, зняти з вогню і залишити на деякий час.

  4. Цукіні нарізати кубиками по 1 см. На окремій сковороді розігріти масло, що залишилося і обсмажити на ньому цукіні, помішуючи, протягом п'яти-семи хвилин.

  5. Додати до цукіні натерту на дрібній тертці лимонну цедру і сік приблизно половини лимона (дві-три столові ложки). Посолити і поперчити, добре перемішати і готувати ще одну-дві хвилини.

  6. Тим часом у стебел зеленої цибулі відрізати щільні білі частини і викинути, а зелені подрібнити гострим ножем і кинути їх в сковорідку до цукіні. Перемішати і злегка підсмажити протягом кількох хвилин.

  7. Влити вершки, перемішати з цукіні і цибулею і потушкувати на середньому вогні ще декілька хвилин. Зняти сковороду з плити і залишити на п'ять-сім хвилин - за цей час цукіні трохи охолонуть, а соус злегка загусне.

  8. На сервіровочні тарілки викласти цукіні разом з невеликою кількістю вершкового соусу і зверху на них - кубики підсмаженого лосося в кунжуті. Подавати відразу.

 

 

Характеристики
Основні
ВиробникSalmo
Інформація для замовлення
  • Ціна: 150 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner