Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
985 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Морський коктейль маринований "Преміум" 300г

170 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
Морський коктейль маринований "Преміум" 300г
Морський коктейль маринований "Преміум" 300гГотово до відправки
170 ₴
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Морський коктейль маринований в олії.

Упаковка: Пластикова упаковка 300г.

Виробник: Власне виробництво!

Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 30 днів.

Примітки: Коктейль складається з 4х великих добірних компонентів: креветки, мідії, кальмари, восьминоги.

Маринований в олії морський коктейль — це асорті морепродуктів, до складу якого входять добірні креветки, мідії, кільця кальмара та бебі восьминоги. До складу цих дарів моря  входить більше 30 різних вітамінів, серед них такі як Е, А, D, В. А також безліч мінералів, таких як фосфор, залізо, калій, хлор, магній, йод, натрій та інші. Ще в їх складі є багато амінокислот і жирних поліненасичених природних речовин. Морський коктейль маринований в олії — готовий до споживання продукт. Його також можна додавати в закуски і салати.

Салат з маринованими морепродуктами

 

Інгредієнти:

  • морепродукти - 200 г

  • яйця перепелині - 3 шт.

  • салат зелений

  • сік лимонний - 15 мл

  • цукор

  • цибуля ріпчаста червона - 1 шт.

  • зелень

  • спеції - 5 г

  • оливкова олія - 15 мл

  • оцет винний білий - 35 мл

  • морська сіль - за смаком

  • білий перець

 

Приготування:

  1. Нарізаємо ½ частину очищеної цибулини тонкими півкільцями. Маринуємо цибулю в білому винному оцті з додаванням цукру і грецьких трав.

  2. Салатні листя моєму в прохолодній воді, струшуємо зайві краплі води, просушуємо листя. Потім рвемо їх і укладаємо на плоске блюдо.

  3. Перепелині яйця відварюємо звичним способом. Чистимо яйця від шкаралупи, розрізаємо кожне на дві рівні частини. Поверх салату розкладаємо морські делікатеси, з боків кладемо половинки яєць. Зверху кидаємо півкільця маринованої цибулі.

  4. Поливаємо салат оливковою олією, скроплюємо соком лимона, додаємо морську сіль і посипаємо дрібкою меленого білого перцю.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 170 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner