Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Філе лосося (сьомги) слабосолоне.
Упаковка: Вакуумна упаковка на підкладці.
Виробник: Власне виробництво!
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 45 днів.
Примітки: Шматки 150-300г. Виготовлено з охолодженої риби.
Слабосолене філе лосося виготовлено з охолодженої риби! Шматочки в вакуумній упаковці на підкладці! Якісний і свіжий товар! Вважається відмінною закускою на столі і найчастіше подається у вигляді нарізки, а також використовується для приготування різноманітних страв!
Корисні властивості:
-
Сьомга – джерело легкозасвоюваного білка, що має оптимальний амінокислотний склад.
-
Філе атлантичного лосося багате вітаміном E і іншими антиоксидантними сполуками. При регулярному споживанні цієї риби уповільнюються процеси, пов’язані зі старінням організму, поліпшується стан шкіри, розгладжуються дрібні мімічні та вікові зморшки, знижується ризик появи доброякісних і ракових пухлин.
-
Вітамін A, присутній в філе атлантичного лосося, покращує зір.
-
Сьомга є багатим джерелом жирних кислот омега-3, магнію, калію і інших нутрієнтів, що зміцнюють судини і серцевий м’яз, що сприяють виведенню з організму надлишків холестерину, знижують ймовірність розвитку інфаркту та інших кардіологічних збоїв.
-
У філе атлантичного лосося містяться корисні макро- і мікроелементи, які мають протизапальну дію.
-
Жири омега-3 і інші корисні сполуки, виявлені у філе атлантичного лосося, покращують кровообіг, перешкоджають формуванню кров’яних тромбів.
-
Сьомга багата речовинами, які полегшують неприємну симптоматику псоріазу.
-
Щоденне споживання сьомги допомагає прискорити процеси відновлення організму після тривалих хвороб і важких фізичних навантажень.
-
Корисні жири, макро- і мікроелементи допомагають знизити ймовірність розвитку астми, скоротити частоту асматичних нападів.
-
Атлантичний лосось містить цілий комплекс вітамінів групи B, які забезпечують нормальну роботу нервової системи.
Роли з рибою і авокадо
Інгредієнти:
-
Круглий рис - 200 г
-
Рисовий оцет - 4 столові ложки
-
Цукор - 2 столові ложки
-
Сіль - 1 чайна ложка
-
Авокадо - ½ штуки
-
Слабосолона сьомга - 100 г
-
Сухі водорості норі - 2 штуки
-
Васабі - за смаком
-
Соєвий соус - за смаком
-
Маринований імбир - за смаком
-
Вода - 2,5 склянки
Приготування:
-
Рис промити в холодній воді, поки вона не стане прозорою. Залишити рис у воді на 1 годину.
-
Перекласти рис у каструлю, залити холодною водою (1,5 склянки) і накрити кришкою. Поставити каструлю на середній вогонь, після того як вода закипить, зменшити вогонь і варити рис під кришкою ще 10-15 хвилин. Важливо весь цей час кришку не піднімати, і рис не перемішувати - він повинен стати липким.
-
Після того, як рис зварився, залишити його на 15 хвилин.
-
Коли рис охолоне, приготувати заправку, змішавши 3 столові ложки рисового оцту, цукор і сіль.
-
Обережно дерев'яною лопаткою вмішати заправку в рис.
-
Рибу і авокадо порізати смужками.
-
Лист норі покласти блискучою стороною вниз на бамбукову циновку (килимок), щоб край водоростей збігався з краєм циновки.
-
У глибокій мисці змішати 1 склянку води і 1 столову ложку оцту, для того щоб змочувати руки водою.
-
На лист норі тонким шаром викладаємо рис, залишаючи 2-3 см від далекого краю незаповненим. Цей край змащуємо тонким шаром васабі.
-
Викладаємо начинку смужками.
-
Піднімаємо край килимка і починаємо акуратно згортати, залишений край норі з васабі якби склеюють рол.
-
За допомогою килимка, можна сформувати рол, надавши йому круглу, квадратну або трикутну форму.
-
Отриману ковбаску ріжемо дуже гострим ножем на 4-6 частин (залежно від розміру листа норі).
-
Подавати з васабі, соєвим соусом і імбиром.
- Ціна: 90 ₴/100 г