Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1170 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Оселедець пряного посолу в вакуумі

154 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1500 грн

  • Готово до відправки
Оселедець пряного посолу в вакуумі
Оселедець пряного посолу в вакууміГотово до відправки
154 ₴/кг
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Відправка по Україні в термоупаковці!

У більшість міст товар доходить за 1 ніч!

Мінімальне замовлення на сайті 1500грн

Товар: Оселедець пряного посолу в вакуумі.

Упаковка: Вакуумна упаковка по 1 шт.

Виробник: Власне виробництво.

Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 7 днів.

Примітки: Ціла тушка, розмір 400+

Оселедець — одна з найбільш популярних і доступних риб, яку багато хто полюбляє. Така риба здатна прикрасити будь-який стіл та зробити його святковим. Завдяки пряному посолу, оселедець має пружне м'ясо, багатий смак та аромат. Крім цього, ця риба містить Омега-3 поліненасичені жирні кислоти, високоякісний легкозасвоюваний білок та значний список вітамінів: А, В2, В9, В12, D, Е, РР і мінеральних речовин, серед яких: калій, кальцій, магній, селен, залізо, хлор і сірка, фосфор і натрій.

Одеський форшмак

 

Інгредієнти:

  • Оселедець пряного посолу - 2 штуки

  • Свердловська булочка - 2 штуки

  • Цибуля-шалот - 2 штуки

  • Огірки - 1 штука

  • Лимон - ½ штуки

  • Вершкове масло - 60 г

  • Бородинський хліб - за смаком

  • Молоко - 400 мл

 

Приготування:

  1. З булочок зняти скоринки, розкришити і залити їх молоком. Залишити на 5-10 хвилин.

  2. Дрібно нарубати шалот. Огірки нарізати соломкою.

  3. Оселедець нарізати невеликим кубиком, потім додати до нього віджату булочку і вершкове масло, продовжити рубати, змішуючи інгредієнти до однорідної маси.

  4. Додати шалот, лимонний сік і ще раз прорубати все ножем.

  5. На скибочку бородинського хліба викласти огірок, а зверху кнелі форшмака.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 154 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner