Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1084 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Морський коктейль с/м "Преміум" 500г

169 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
Морський коктейль с/м  "Преміум" 500г
Морський коктейль с/м "Преміум" 500гГотово до відправки
169 ₴
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36
Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Морський коктейль з 4 компонентів. Мідії розміром 100-200шт/кг, кільця кальмара, креветки розміром 41-50шт/кг, цілі бебі восьминоги.

Упаковка: Вакуум 500г.

Виробник: Китай, Чилі.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.

Примітки: Глазур від 30%.

Заморожений морський коктейль - це асорті з декількох видів морепродуктів. Він дуже поживний і, водночас, низькокалорійний. Крім цього, кожен інгредієнт асорті має величезну харчову цінність. Вітаміни А, Е — незамінні компоненти молодості, які уповільнюють старіння, D разом з кальцієм і фосфором — зміцнюють імунну систему, а також сприяють поліпшенню зору і стану шкіри. Амінокислоти у складі знижують рівень шкідливого холестерину та регулюють кров'яний тиск. Збалансований склад з йоду, цинку, калію, поліненасичених кислот перетворюють морський коктейль в незамінний для організму арсенал мікроелементів.

Корисні властивості:

  • Креветки – джерело незамінних амінокислот, вітамінів майже усієї групи B і мікроелементів. Вони у великій кількості містять йод, необхідний для нормальної роботи щитовидної залози.

  • Мідії — низькокалорійний молюск. Містить у собі вітаміни А, Е, С, В12 – вітамін, який допомагає засвоїти інші вітаміни! Мінусів в споживанні практично не існує. Вони не поступаються дуже дорогим устрицям.

  • Кальмари дуже популярні серед охочих наростити м’язову масу. М’ясо кальмарів містить вітаміни B6 і B3, які налагоджують обмінні процеси в організмі, покращують роботу шлунково-кишкового тракту.

  • М'ясо восьминога містить вітаміни групи В, калій, селен, таурин, залізо і цинк. Таурин надає заспокійливу дію на нервову систему. Цинк уповільнює процеси старіння, зміцнює імунітет, покращує зір.

Цікаво!

  • Бельгійське місто Ерсек називають світовою столицею мідій. Тут розташовується єдина в світі біржа мідій. Відвідувачі можуть придбати найкращих молюсків або спробувати їх прямо на місці.

  • Чорна тигрова креветка - найбільша серед своїх родичів. При довжині тіла в 35 сантиметрів, вага окремих екземплярів може досягати 650 грамів.

  • Восьминоги відрізняються можливістю змінювати забарвлення тіла. Якщо восьминіг лякається, то він блідне, а розлючений восьминіг стає червоним. Цікаво, що сліпий восьминіг міняти колір не може, а сліпий на одне око перефарбовується лише наполовину.

  • Кальмари мають три серця. Два з них виконують допоміжну функцію, і вони качають кров в основне серце, а воно відправляє її далі, в інші органи.

Суп буябес

 

Інгредієнти:

  • 500 г обрізь лосося

  • 300 г лосося

  • 500 г морський коктейль

  • 4 шт лангустини

  • 2 шт лавровий лист

  • 1 шт цибулина

  • 200 мл біле сухе вино

  • 500 г помідори

  • 3 зуб. часнику

  • 0,5 ч.л перець чилі

  • 1 гілочка чебрецю

  • за смаком сіль

  • 5 ст. л. масло оливкове

  • 1 шт багет

 

Для соусу:

  • 1 ст. л. паста томатна

  • 0,5 ст. л. перець червоний мелений

  • 150 г майонезу

  • 2 зуб. часнику

 

Приготування:

  1. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Чебрець вимити, обсушити і розібрати на листочки. Помідори вимити, зробити зверху хрестоподібний надріз. Обшпарити окропом і зняти з них шкірку. Нарізати плоди невеликими кубиками.

  2. Розігріти в каструлі 2 ст. л. оливкового масла. Покласти цибулю і часник і обсмажувати 5 хв. до м'якості. Додати помідори і влити вино. Готувати, поки вино не випарується. Покласти в каструлю лавровий лист, чебрець, порошок чилі. Влити 600 мл води, розмішати, довести до кипіння.

  3. Обрізь лосося ретельно вимити і додати в каструлю. Варити на невеликому вогні 1 ч, не розмішуючи.

  4. Через сито процідити суп в чисту каструлю.

  5. Морський коктейль заздалегідь розморозити, опустивши його в миску з холодною водою. Філе лосося вимити і нарізати шматочками. Додати морепродукти і рибу в каструлю з супом і варити 20 хв.

  6. Зробити соус. Часник очистити і подрібнити. Змішати з майонезом, червоним перцем і томатною пастою. Багет розрізати на шматки і обсмажити в тостері або духовці. Змастити соусом. Буйабес розлити по тарілках. Подавати з часниковими тостами.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 169 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner