Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Морський коктейль з 4 компонентів. Мідії розміром 100-200шт/кг, кільця кальмара, креветки розміром 41-50шт/кг, цілі бебі восьминоги.
Упаковка: Вакуум 500г.
Виробник: Китай, Чилі.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.
Примітки: Глазур від 30%.
Заморожений морський коктейль - це асорті з декількох видів морепродуктів. Він дуже поживний і, водночас, низькокалорійний. Крім цього, кожен інгредієнт асорті має величезну харчову цінність. Вітаміни А, Е — незамінні компоненти молодості, які уповільнюють старіння, D разом з кальцієм і фосфором — зміцнюють імунну систему, а також сприяють поліпшенню зору і стану шкіри. Амінокислоти у складі знижують рівень шкідливого холестерину та регулюють кров'яний тиск. Збалансований склад з йоду, цинку, калію, поліненасичених кислот перетворюють морський коктейль в незамінний для організму арсенал мікроелементів.
Корисні властивості:
-
Креветки – джерело незамінних амінокислот, вітамінів майже усієї групи B і мікроелементів. Вони у великій кількості містять йод, необхідний для нормальної роботи щитовидної залози.
-
Мідії — низькокалорійний молюск. Містить у собі вітаміни А, Е, С, В12 – вітамін, який допомагає засвоїти інші вітаміни! Мінусів в споживанні практично не існує. Вони не поступаються дуже дорогим устрицям.
-
Кальмари дуже популярні серед охочих наростити м’язову масу. М’ясо кальмарів містить вітаміни B6 і B3, які налагоджують обмінні процеси в організмі, покращують роботу шлунково-кишкового тракту.
-
М'ясо восьминога містить вітаміни групи В, калій, селен, таурин, залізо і цинк. Таурин надає заспокійливу дію на нервову систему. Цинк уповільнює процеси старіння, зміцнює імунітет, покращує зір.
Цікаво!
-
Бельгійське місто Ерсек називають світовою столицею мідій. Тут розташовується єдина в світі біржа мідій. Відвідувачі можуть придбати найкращих молюсків або спробувати їх прямо на місці.
-
Чорна тигрова креветка - найбільша серед своїх родичів. При довжині тіла в 35 сантиметрів, вага окремих екземплярів може досягати 650 грамів.
-
Восьминоги відрізняються можливістю змінювати забарвлення тіла. Якщо восьминіг лякається, то він блідне, а розлючений восьминіг стає червоним. Цікаво, що сліпий восьминіг міняти колір не може, а сліпий на одне око перефарбовується лише наполовину.
-
Кальмари мають три серця. Два з них виконують допоміжну функцію, і вони качають кров в основне серце, а воно відправляє її далі, в інші органи.
Суп буябес
Інгредієнти:
-
500 г обрізь лосося
-
300 г лосося
-
500 г морський коктейль
-
4 шт лангустини
-
2 шт лавровий лист
-
1 шт цибулина
-
200 мл біле сухе вино
-
500 г помідори
-
3 зуб. часнику
-
0,5 ч.л перець чилі
-
1 гілочка чебрецю
-
за смаком сіль
-
5 ст. л. масло оливкове
-
1 шт багет
Для соусу:
-
1 ст. л. паста томатна
-
0,5 ст. л. перець червоний мелений
-
150 г майонезу
-
2 зуб. часнику
Приготування:
-
Цибулю і часник очистити і подрібнити. Чебрець вимити, обсушити і розібрати на листочки. Помідори вимити, зробити зверху хрестоподібний надріз. Обшпарити окропом і зняти з них шкірку. Нарізати плоди невеликими кубиками.
-
Розігріти в каструлі 2 ст. л. оливкового масла. Покласти цибулю і часник і обсмажувати 5 хв. до м'якості. Додати помідори і влити вино. Готувати, поки вино не випарується. Покласти в каструлю лавровий лист, чебрець, порошок чилі. Влити 600 мл води, розмішати, довести до кипіння.
-
Обрізь лосося ретельно вимити і додати в каструлю. Варити на невеликому вогні 1 ч, не розмішуючи.
-
Через сито процідити суп в чисту каструлю.
-
Морський коктейль заздалегідь розморозити, опустивши його в миску з холодною водою. Філе лосося вимити і нарізати шматочками. Додати морепродукти і рибу в каструлю з супом і варити 20 хв.
-
Зробити соус. Часник очистити і подрібнити. Змішати з майонезом, червоним перцем і томатною пастою. Багет розрізати на шматки і обсмажити в тостері або духовці. Змастити соусом. Буйабес розлити по тарілках. Подавати з часниковими тостами.
- Ціна: 169 ₴