Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Свіжоморожене філе лосося 1,5+кг.
Упаковка: На вагу.
Виробник: Норвегія.
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 7 днів.
Примітки: Упаковка по 1,5+кг.
Лосось — найулюбленіша риба багатьох поціновувачів дарів моря. Найголовніше достоїнство цієї риби полягає у високому вмісті білка і жирних кислот омега-3. Лосось широко застосовується у кулінарії, адже регулярне вживання цього ніжного м'яса є запорукою здорового серця, щитовидної залози і довгої молодості.
Корисні властивості:
-
зменшує запалення;
-
зміцнює імунну систему;
-
перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;
-
зміцнює роботу серцево-судинної системи;
-
регулює ритм серцевих м’язів;
-
запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;
-
активізує діяльність мозку;
-
покращує пам’ять;
-
зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;
-
покращує стан зубів;
-
регулює роботу нервової системи;
-
перешкоджає процесам старіння організму;
-
покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;
-
нормалізує артеріальний тиск;
-
відновлює еластичність судин;
-
підвищує рівень корисного холестерину;
-
очищає організм від шкідливих речовин;
-
знижує ризик розвитку цукрового діабету;
-
покращує стан шлунково-кишкового тракту;
-
запобігає артриту;
-
зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;
-
нормалізує діяльність щитовидної залози.
Найпопулярніші види сімейства лососевих:
-
Чавича (Oncorhynchus tschawytscha), також відома як королівський лосось: вважається одним з кращих видів. Ця риба має високий вміст жиру і володіє ніжним м’ясом, колір якого варіюється від білого до темно-червоного.
-
Кижуч (Oncorhynchus kisutch) іноді називають срібним лососем через особливості його забарвлення: риба має яскраво-червоне м’ясо і більш ніжну текстуру, ніж чавича (але схожий аромат).
-
Горбуша (Oncorhynchus gorbusha) — найпоширеніший тихоокеанський лосось, також іменований рожевим. У риби світле і ароматне м’ясо. Цей вид лосося відрізняється низьким вмістом жиру.
-
Нерка (Oncorhynchus nerka), або червоний лосось, володіє яскравим червоно-оранжевим м’ясом і багатим ароматом.
-
Сьомга (Salmo Salar) або атлантичний лосось. У той час як в Тихому океані живуть кілька видів лосося, в Атлантиці живе тільки цей.
-
Кета (Oncorhynchus keta), або «собачий» лосось, отримав таку назву через незвичайну форму зубів. Це невелика риба з блідо-рожевою плоттю і більш низьким вмістом жиру.
-
Форель (Oncorhynchus S. Fario) – прісноводний вид риб з роду лососевих. Зазвичай має невеликий розмір, продається у свіжому або копченому вигляді.
Тартар зі свіжого лосося з авокадо
Інгредієнти:
-
лосось — 350 гр
-
авокадо — 1 шт
-
лимон — 1 шт
-
багет — 100 гр
-
Кресс салат — 200 гр
-
сіль морська — за смаком
-
суміш перців — за смаком
-
Соєвий соус — 20 мл
-
Куряче яйце — 1 шт
Приготування:
-
Нарізати дрібними кубиками м'який авокадо.
-
Додаємо сік лимона, сіль і мелений перець. Перемішуємо і відправляємо в холодильник.
-
Філе лосося залити соєвим соусом, втерти ложку солі. Залишити на 15 хвилин. Нарізати кубиками.
-
Піалку обтягнути харчовою плівкою.
-
На дно щільним шаром викладаємо рибку і Придавлюємо ложкою. Додаємо сіль і перець.
-
Потім 3 ложки авокадо рівномірно розподіляємо поверх риби. Прибираємо в холодильник ще хвилин на 15. За цей час готуємо тонкі хлібні чіпси і яйце пашот.
-
Викладаємо листя крес салату і злегка заправляємо оливковою олією.
-
Потім акуратно перевертаємо тарілку з тартаром і викладаємо по центру. Посипаємо сіллю і лимонним соком. Далі викладіть яйце пашот.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Salmo |
- Ціна: 640 ₴/кг