Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1084 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Філе лосося с/м

640 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
Філе лосося с/м
Філе лосося с/мГотово до відправки
640 ₴/кг
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36
Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Свіжоморожене філе лосося 1,5+кг.

Упаковка: На вагу.

Виробник: Норвегія.

Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 7 днів.

Примітки: Упаковка по 1,5+кг.

Лосось — найулюбленіша риба багатьох поціновувачів дарів моря. Найголовніше достоїнство цієї риби полягає у високому вмісті білка і жирних кислот омега-3. Лосось широко застосовується у кулінарії, адже регулярне вживання цього ніжного м'яса є запорукою здорового серця, щитовидної залози і довгої молодості.

Корисні властивості:

  • зменшує запалення;

  • зміцнює імунну систему;

  • перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;

  • зміцнює роботу серцево-судинної системи;

  • регулює ритм серцевих м’язів;

  • запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;

  • активізує діяльність мозку;

  • покращує пам’ять;

  • зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;

  • покращує стан зубів;

  • регулює роботу нервової системи;

  • перешкоджає процесам старіння організму;

  • покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;

  • нормалізує артеріальний тиск;

  • відновлює еластичність судин;

  • підвищує рівень корисного холестерину;

  • очищає організм від шкідливих речовин;

  • знижує ризик розвитку цукрового діабету;

  • покращує стан шлунково-кишкового тракту;

  • запобігає артриту;

  • зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;

  • нормалізує діяльність щитовидної залози.

Найпопулярніші види сімейства лососевих:

  • Чавича (Oncorhynchus tschawytscha), також відома як королівський лосось: вважається одним з кращих видів. Ця риба має високий вміст жиру і володіє ніжним м’ясом, колір якого варіюється від білого до темно-червоного.

  • Кижуч (Oncorhynchus kisutch) іноді називають срібним лососем через особливості його забарвлення: риба має яскраво-червоне м’ясо і більш ніжну текстуру, ніж чавича (але схожий аромат).

  • Горбуша (Oncorhynchus gorbusha) — найпоширеніший тихоокеанський лосось, також іменований рожевим. У риби світле і ароматне м’ясо. Цей вид лосося відрізняється низьким вмістом жиру.

  • Нерка (Oncorhynchus nerka), або червоний лосось, володіє яскравим червоно-оранжевим м’ясом і багатим ароматом.

  • Сьомга (Salmo Salar) або атлантичний лосось. У той час як в Тихому океані живуть кілька видів лосося, в Атлантиці живе тільки цей. 

  • Кета (Oncorhynchus keta), або «собачий» лосось, отримав таку назву через незвичайну форму зубів. Це невелика риба з блідо-рожевою плоттю і більш низьким вмістом жиру. 

  • Форель (Oncorhynchus S. Fario) – прісноводний вид риб з роду лососевих. Зазвичай має невеликий розмір, продається у свіжому або копченому вигляді.

Тартар зі свіжого лосося з авокадо

 

Інгредієнти:

  • лосось — 350 гр

  • авокадо — 1 шт

  • лимон — 1 шт

  • багет — 100 гр

  • Кресс салат — 200 гр

  • сіль морська — за смаком

  • суміш перців — за смаком

  • Соєвий соус — 20 мл

  • Куряче яйце — 1 шт

 

Приготування:

  1. Нарізати дрібними кубиками м'який авокадо.

  2. Додаємо сік лимона, сіль і мелений перець. Перемішуємо і відправляємо в холодильник.

  3. Філе лосося залити соєвим соусом, втерти ложку солі. Залишити на 15 хвилин. Нарізати кубиками.

  4. Піалку обтягнути харчовою плівкою.

  5. На дно щільним шаром викладаємо рибку і Придавлюємо ложкою. Додаємо сіль і перець.

  6. Потім 3 ложки авокадо рівномірно розподіляємо поверх риби. Прибираємо в холодильник ще хвилин на 15. За цей час готуємо тонкі хлібні чіпси і яйце пашот.

  7. Викладаємо листя крес салату і злегка заправляємо оливковою олією.

  8. Потім акуратно перевертаємо тарілку з тартаром і викладаємо по центру. Посипаємо сіллю і лимонним соком. Далі викладіть яйце пашот.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSalmo
Інформація для замовлення
  • Ціна: 640 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner