Відправка по Україні в термоупаковці!
У більшість міст товар доходить за 1 ніч!
Мінімальне замовлення на сайті 1500грн
Товар: Скумбрія натурального холодного копчення на вільховій щепі.
Упаковка: На вагу.
Виробник: Власне виробництво!
Термін придатності: При температурі від 0 до +6 градусів до 30 днів.
Примітки: Без використання хімії і рідкого диму. Тушки розміром 300+
Скумбрія натурального холодного копчення без голови! Коптиться на диму вільхової щепи! Завдяки такому способу приготування зберігаються усі корисні властивості цієї риби! Копчена скумбрія має особливий, ніжний смак та приємний аромат! Чудово поєднується з будь-якими овочами! Ціна від виробника!
Корисні властивості:
-
Покращує роботу шлунково-кишкового тракту, активізує обмін речовин;
-
Зміцнює нервову систему. Піднімає настрій і допомагає впоратися з депресією;
-
Підвищує рівень гемоглобіну в крові. Приводить в норму холестерин;
-
Надає позитивну дію на серцево-судинну систему, не допускає утворення тромбів;
-
Допомагає клітинам регенеруватися. В цілому зміцнює імунітет;
-
Позитивно впливає на пам'ять, покращує концентрацію;
-
Проводить профілактику онкологічних захворювань.
-
Багата вітамінами і амінокислотами. У ній присутні вітаміни A, E, D у високій концентрації. З необхідних організму мікроелементів є кальцій, магній, йод.
Салат зі скумбрії з буряком
Інгредієнти:
-
Оливкова олія - 2 столові ложки
-
Буряк - 150 г
-
Часник - 2 зубчики
-
Дижонская гірчиця - 1 чайна ложка
-
Білий винний оцет - 1 столова ложка
-
Макарони - 100 г
-
Копчена скумбрія - 100 г
Приготування:
-
Буряк ретельно помийте і запечіть в духовці, попередньо змастивши з усіх боків оливковою олією. Охолодіть, очистіть і наріжте скибочками.
-
Копчену скумбрію очистіть від шкіри і кісток, розділіть на невеликі шматочки.
-
Відваріть макарони-бантики до стану аль денте.
-
З'єднайте буряк, рибу і макарони. Заправте салат соусом з оливкової олії, взбитого з гірчицею, винним оцтом і рубаним часником.
- Ціна: 284 ₴/кг