Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн!
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Хребти лосося свіжоморожені сухої заморозки.
Упаковка: На вагу.
Виробник: Норвегія.
Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.
Примітки: Мінімальна кількість глазурі.
Лосось — найулюбленіша риба багатьох поціновувачів дарів моря. Найголовніше достоїнство цієї риби полягає у високому вмісті білка і жирних кислот омега-3. Лосось широко застосовується у кулінарії, адже регулярне вживання цього ніжного м'яса є запорукою здорового серця, щитовидної залози і довгої молодості.
Корисні властивості:
-
зменшує запалення;
-
зміцнює імунну систему;
-
перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;
-
зміцнює роботу серцево-судинної системи;
-
регулює ритм серцевих м’язів;
-
запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;
-
активізує діяльність мозку;
-
покращує пам’ять;
-
зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;
-
покращує стан зубів;
-
регулює роботу нервової системи;
-
перешкоджає процесам старіння організму;
-
покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;
-
нормалізує артеріальний тиск;
-
відновлює еластичність судин;
-
підвищує рівень корисного холестерину;
-
очищає організм від шкідливих речовин;
-
знижує ризик розвитку цукрового діабету;
-
покращує стан шлунково-кишкового тракту;
-
запобігає артриту;
-
зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;
-
нормалізує діяльність щитовидної залози.
Найпопулярніші види сімейства лососевих:
-
Чавича (Oncorhynchus tschawytscha), також відома як королівський лосось: вважається одним з кращих видів. Ця риба має високий вміст жиру і володіє ніжним м’ясом, колір якого варіюється від білого до темно-червоного.
-
Кижуч (Oncorhynchus kisutch) іноді називають срібним лососем через особливості його забарвлення: риба має яскраво-червоне м’ясо і більш ніжну текстуру, ніж чавича (але схожий аромат).
-
Горбуша (Oncorhynchus gorbusha) — найпоширеніший тихоокеанський лосось, також іменований рожевим. У риби світле і ароматне м’ясо. Цей вид лосося відрізняється низьким вмістом жиру.
-
Нерка (Oncorhynchus nerka), або червоний лосось, володіє яскравим червоно-оранжевим м’ясом і багатим ароматом.
-
Сьомга (Salmo Salar) або атлантичний лосось. У той час як в Тихому океані живуть кілька видів лосося, в Атлантиці живе тільки цей.
-
Кета (Oncorhynchus keta), або «собачий» лосось, отримав таку назву через незвичайну форму зубів. Це невелика риба з блідо-рожевою плоттю і більш низьким вмістом жиру.
-
Форель (Oncorhynchus S. Fario) – прісноводний вид риб з роду лососевих. Зазвичай має невеликий розмір, продається у свіжому або копченому вигляді.
Уха з хребтів лосося
Інгредієнти:
-
1 хребет червоної риби
-
2,5 л води
-
3-4 картоплини
-
1 морква
-
1 цибулина
-
3-4 горошини чорного перцю
-
2-3 горошини запашного перцю
-
1 щіпка коріандру
-
сіль за смаком
-
1 лавровий лист
-
зелень за смаком
Приготування:
-
Хребет промийте, зріжте хвіст, плавники і смужки шкіри з лускою. Розділіть хребет на кілька шматків, помістіть в каструлю, залийте водою. Поставте на вогонь, після закипання варіть на слабкому вогні під кришкою 40 хвилин. Періодично знімайте піну.
-
Хребти витягніть на тарілку. Бульйон процідіть і поверніть на плиту. Додайте нарізану кубиками картоплю, подрібнену цибулю і терту моркву. Варіть 15 хвилин.
-
З хребтів зніміть всю м'якоть, поверніть в каструлю. Додайте прянощі, лавровий лист, сіль. Варіть 10 хвилин. Подавайте суп із зеленню.
Основні | |
---|---|
Виробник | Salmo |
- Ціна: 102 ₴/кг