Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1128 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Хребти лосося крупні с/м

102 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
Хребти лосося крупні с/м
Хребти лосося крупні с/мГотово до відправки
102 ₴/кг
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Хребти лосося свіжоморожені сухої заморозки.

Упаковка: На вагу.

Виробник: Норвегія.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.

Примітки: Мінімальна кількість глазурі.

Лосось — найулюбленіша риба багатьох поціновувачів дарів моря. Найголовніше достоїнство цієї риби полягає у високому вмісті білка і жирних кислот омега-3. Лосось широко застосовується у кулінарії, адже регулярне вживання цього ніжного м'яса є запорукою здорового серця, щитовидної залози і довгої молодості.

Корисні властивості:

  • зменшує запалення;

  • зміцнює імунну систему;

  • перешкоджає утворенню кров’яних згустків, що призводять до виникнення інфаркту;

  • зміцнює роботу серцево-судинної системи;

  • регулює ритм серцевих м’язів;

  • запобігає розвитку і появі онкологічних захворювань;

  • активізує діяльність мозку;

  • покращує пам’ять;

  • зміцнює кісткові тканини, волосяний покрив;

  • покращує стан зубів;

  • регулює роботу нервової системи;

  • перешкоджає процесам старіння організму;

  • покращує стан шкірних покривів та слизових оболонок;

  • нормалізує артеріальний тиск;

  • відновлює еластичність судин;

  • підвищує рівень корисного холестерину;

  • очищає організм від шкідливих речовин;

  • знижує ризик розвитку цукрового діабету;

  • покращує стан шлунково-кишкового тракту;

  • запобігає артриту;

  • зменшує ризик дегенерації жовтої плями, тим самим підтримуючи здоров’я очей;

  • нормалізує діяльність щитовидної залози.

Найпопулярніші види сімейства лососевих:

  • Чавича (Oncorhynchus tschawytscha), також відома як королівський лосось: вважається одним з кращих видів. Ця риба має високий вміст жиру і володіє ніжним м’ясом, колір якого варіюється від білого до темно-червоного.

  • Кижуч (Oncorhynchus kisutch) іноді називають срібним лососем через особливості його забарвлення: риба має яскраво-червоне м’ясо і більш ніжну текстуру, ніж чавича (але схожий аромат).

  • Горбуша (Oncorhynchus gorbusha) — найпоширеніший тихоокеанський лосось, також іменований рожевим. У риби світле і ароматне м’ясо. Цей вид лосося відрізняється низьким вмістом жиру.

  • Нерка (Oncorhynchus nerka), або червоний лосось, володіє яскравим червоно-оранжевим м’ясом і багатим ароматом.

  • Сьомга (Salmo Salar) або атлантичний лосось. У той час як в Тихому океані живуть кілька видів лосося, в Атлантиці живе тільки цей. 

  • Кета (Oncorhynchus keta), або «собачий» лосось, отримав таку назву через незвичайну форму зубів. Це невелика риба з блідо-рожевою плоттю і більш низьким вмістом жиру. 

  • Форель (Oncorhynchus S. Fario) – прісноводний вид риб з роду лососевих. Зазвичай має невеликий розмір, продається у свіжому або копченому вигляді.

Уха з хребтів лосося

Інгредієнти: 

  • 1 хребет червоної риби

  • 2,5 л води

  • 3-4 картоплини

  • 1 морква

  • 1 цибулина

  • 3-4 горошини чорного перцю

  • 2-3 горошини запашного перцю

  • 1 щіпка коріандру

  • сіль за смаком

  • 1 лавровий лист

  • зелень за смаком

 

Приготування:

  1. Хребет промийте, зріжте хвіст, плавники і смужки шкіри з лускою. Розділіть хребет на кілька шматків, помістіть в каструлю, залийте водою. Поставте на вогонь, після закипання варіть на слабкому вогні під кришкою 40 хвилин. Періодично знімайте піну.

  2. Хребти витягніть на тарілку. Бульйон процідіть і поверніть на плиту. Додайте нарізану кубиками картоплю, подрібнену цибулю і терту моркву. Варіть 15 хвилин.

  3. З хребтів зніміть всю м'якоть, поверніть в каструлю. Додайте прянощі, лавровий лист, сіль. Варіть 10 хвилин. Подавайте суп із зеленню.

Характеристики
Основні
ВиробникSalmo
Інформація для замовлення
  • Ціна: 102 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner