Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
958 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Горбуша с/м без голови 0,8кг+

220 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
Горбуша с/м без голови 0,8кг+
Горбуша с/м без голови 0,8кг+Готово до відправки
220 ₴/кг
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36
Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Тушка горбуші свіжомороженої без голови.

Упаковка: На вагу.

Виробник: США.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 6 місяців.

Примітки: Суха заморозка. Вага тушки 0,8+кг. Оплата за фактом ваги.

Горбуша — найпоширеніший представник сімейства лососевих. Будучи найбюджетнішою рибою цього виду, вона вважається однією з найкорисніших. Дієтологи вважають її  однією з обов’язкових складових правильного і повноцінного харчування. Крім цього, корисні властивості горбуші зберігаються не залежно від способу кулінарної обробки.

Корисні властивості:

  • жирні кислоти беруть участь у відновленні кісткових тканин, надають захист від впливу токсинів;

  • речовини, що містяться в м’ясі риби, беруть участь у процесі ліпідного обміну, позитивно впливають на роботу органів шлунково-кишкового тракту;

  • жирні кислоти не завдають шкоди організму, а тільки сприяють відновленню жирового балансу в підшкірних шарах – в результаті повертається колишня еластичність і пружність шкірних покривів (відмінна профілактика целюліту);

  • кальцій позитивно впливає на нігті і волосся людини;

  • здійснюється кисневе збагачення клітин;

  • поліпшується робота залоз внутрішньої секреції;

  • відбувається поліпшення роботи центральної нервової системи;

  • корисні речовини риби позитивно позначаються на рівні цукру в крові.

Цікаво!

  • Офіційна назва горбуші – тихоокеанський лосось. Свою народну назву риба отримала за наявність особливого наросту, схожого на горб, який присутній на спинці у статевозрілих самців.

  • Улов горбуші становить 80% від загального улову червоної риби.

  • Коли горбуша заходить в річку на нерест, вона перестає харчуватися. Це означає, що в цей час її не можна зловити на вудку.

  • Горбуші потрібен горб для зручності плавання на боці, для маневреності і повороткості.

  • У цієї риби на відміну від інших риб, є ще один плавець, розташований між хвостом і плавцем на спині.

Горбуша з грибами під сирною скоринкою

Інгредієнти:

  • горбуша - 1 шт.,

  • 100 г твердого сиру,

  • 200 г грибів,

  • 1 цибулина,

  • 2 ст. л. майонезу,

  • 5 ст. л. сметани 20%,

  • рибна приправа і сіль - за смаком.

 

Приготування:

  1. Горбушу почистити, вимити і розділити на шматки. Посолити і додати приправу.

  2. Взяти деко, змастити маслом і викласти рибні заготовки.

  3. Гриби порізати, помістити в сковороду, змащену олією. Потім додати нарізану цибулю і тушити приблизно 5 хвилин. Додати сметану, трохи води, сіль і потримати ще на повільному вогні 5 хвилин.

  4. Окремо натерти сир і заправити майонезом, змішати.

  5. Майже готові гриби викласти на рибні шматки. Поверх покласти суміш сиру з майонезом.

  6. Накрити деко фольгою, помістити в гарячу духовку (200 °) на 20 хвилин. Потім фольгу прибрати і готувати ще близько чверті години.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 220 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner