Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
985 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Лангустина без голови 35-55шт/кг

575 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
Лангустина без голови 35-55шт/кг
Лангустина без голови 35-55шт/кгГотово до відправки
575 ₴/кг
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36
Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Лангустина без голови.

Упаковка: Картонна коробка.

Виробник: Аргентина.

Термін придатності: При температурі -18 градусів до 24 місяців.

Примітки: Суха заморозка. Розмір 35 - 55 шт на 1 кг. Оригінальний вага в коробці 2 кг.

М'ясо морського лангустина - це джерело корисного білка і інших потрібних організму мікроелементів. М'якоть великої креветки збагачена вітамінами групи B, A, C і мінеральними речовинами, такими як: цинк, фосфор, магній, залізо, марганець, натрій, калій і селен. До того ж лангустин, як і всі морепродукти збагачений йодом. Саме тому вживання м'яса лангустинів в їжу дозволяє поліпшити роботу мозку, зміцнити кістки, поліпшити стан волосся і шкіри, а також поліпшити зір.

 

Цікаво!

  • Свою назву лангустини отримали за зовнішню схожість з канонічним лангустом. При цьому через відносну новизну часом вони зустрічаються під різними іменами - аргентинські креветки, норвезькі омари (лобстери), скампи, дублінські креветки.

  • Слово «аргентинські» в назві підказує, де водяться ці делікатесні креветки. Дійсно, прибережні води Патагонії (регіону, що включає південну частину Аргентини і Чилі) є центром промислового лову лангустинів.

  • Розмір - одне з головних відмінностей аргентинських креветок від найближчих родичів: лангустів і омарів. Лангустини значно дрібніші.

  • Найбільша креветка на планеті - чорна тигрова. При довжині тіла в 35 см вага однієї креветки може досягати 650 грамів.

Маркування:

* L1 - великі, з головою - 10/20 шт/кг;

* L2 - середні, з головою - 21/30 шт/кг;

* С1 - великі, без голови - 30/55 шт/кг;

* С2 - середні, без голови - 56/100 шт/кг;

В силу свого надзвичайно ніжного і вишуканого смаку м'ясо лангустинів займає гідне місце серед інших морських делікатесів. Все м'ясо знаходиться хвості ракоподібних, а ось в клешнях його зовсім немає.

Як правило, лангустинів вживають в їжу в якості самостійного продукту, проте при бажанні і наявності фантазії їх можна використовувати для приготування салатів, супів і інших страв. При цьому процес приготування лангустина має деякі тонкощі: їх дуже важливо не переварити, щоб м'ясо не стало «резиновим». Панцир, клешні і голова лангустина відмінно підійдуть для приготування оригінальних за смаком соусів або бульйону.

Лангустини в тісті з гострим соусом

 

Інгредієнти:

  • Гострий соус - 3 ст. ложки

  • Соєвий соус - 1 ст. ложка

  • Рисовий оцет - ½ ст. ложки

  • Кунжутне масло - 1 ч. Ложка

  • Часник - 3 зубчики

  • Лайм - ¹/₂ штуки

  • Сіль - за смаком

  • Мелений чорний перець - за смаком

  • Цукор - 1 ст. ложка

  • Лангустини - 12 штук

  • Тісто для вонтонів - 6 листів (можна використовувати інше)

  • Борошно - 1 ст. ложка

  • Вода - 1 ст. ложка

  • Рослинна олія - 3 склянки

 

Соус:

  • Цукор - 150 г

  • Рисовий оцет - 60 мл

  • Вода - 4 ст. ложки

  • Сушений часник - 1 ст. ложка

  • Гострий соус - 1 ст. ложка

  • Мелений червоний перець - 1 ст. ложка

  • Борошно - 1 ст. ложка

  • Кукурудзяний крохмаль - 1 ст. ложка

  • Сіль - ½ ч. ложки

 

Приготування:

  1. З'єднайте гострий і соєвий соус, рисовий оцет і кунжутне масло.

  2. Додайте пропущений через прес часник, сік лайма і його цедру, натерту на дрібній тертці.

  3. Всипте сіль, перець і цукор і ретельно перемішайте.

  4. Лангустини помістіть в підготовлений маринад і відправте в холодильник на півгодини.

  5. В цей час квадратні листи тіста розріжте по діагоналі, щоб з кожного вийшло по два трикутника.

  6. Оберніть лангустини тістом: вершину трикутника завертайте всередину, а хвостики лангустин залишайте відкритими.

  7. Обсмажуйте креветки в гарячому маслі 2-3 хвилини.

  8. Викладіть їх на паперові рушники, щоб прибрати надлишки масла.

  9. У невеликому сотейнику змішайте цукор, рисовий оцет і воду. Тримайте на вогні, поки цукор повністю не розчиниться.

  10. Додайте подрібнений часник, гострий соус і червоний перець. Варіть, поки соус не загусне.

  11. Потім всипте борошно, крохмаль і сіль і ретельно перемішайте. Зніміть соус з вогню і дайте охолонути.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 575 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner