Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн!
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua
Товар: Рисова локшина виготовлена з добірного тайського рису.
Упаковка: Вакуумний пакет.
Виробник: Таїланд.
Термін придатності: 24 місяці.
Примітки: Не містить глютен. Упаковка 400 грам.
Рисова локшина — відмінне джерело складних вуглеводів. Поживна, смачна, та ще й багата вітамінами та мінералами! Її включають до складу салатів, супів, або використовують як гарнір. Взагалі, мабуть, не існує продукту, з яким рисова локшина не поєднувалася б!
Цікаво!
-
Техніку виробництва рисової локшини освоїли в Японії у XVII столітті.
-
Найдовшу рисову локшину зробили у китайському місті Чженчжоу довжиною 420 м.
-
У багатьох фільмах китайську локшину їдять не в ресторанах, а на вулиці або в машині з картонних коробочок. Зазвичай її продають у кафе формату take-away. Такі коробочки для локшини придумав не китайці, а американці. Коли до них свого часу прийшла мода на китайську локшину, вони зробили її аналогом фаст-фуду, а замість авторської упаковки стали використовувати коробки для устриць.
Рисова локшина з морепродуктами
- Локшину відварити протягом 3 хвилин, мідії — 5 хвилин, а бебі восьминогів — 7 хвилин. Щоб членистоногі вийшли смачними і ніжними, їх можна спочатку занурити в окріп, а потім доварити до готовності.
- Три зубці часнику передавити, обсмажити на вершковому або топленому маслі, додати 60 г карі у вигляді пасти, а ще через 40 секунд — 1,5 ст. л. цукру, 2 ст. л. апельсинового соку і рибного соусу, 2 склянки кокосового молока і келих білого вина.
- Довести до кипіння, постійно помішуючи, і відразу ж зняти з вогню.
- Красиво викласти на тарілки восьминогів, локшину, а зверху розкриті мідії. Полити соусом. За бажанням додати обсмажені овочі.
- Ціна: 110 ₴