Продавець Оптовий склад - магазин морепродуктів розвиває свій бізнес на Prom.ua 2 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
869 відгуків
+380 (96) 995-37-36
Якісна продукція від виробника!
Кошик

Рисова локшина 400г

110 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
  • Тільки оптом
Рисова локшина 400г
Рисова локшина 400гГотово до відправки
110 
+380 (96) 995-37-36
+380 (96) 995-37-36

Увага! Оптовий сайт! Діє мінімальне замовлення - 1000грн! 
Щоб придбати продукцію без мінімального замовлення, відвідайте наш роздрібрий сайт sushi.vn.ua

Товар: Рисова локшина виготовлена з добірного тайського рису.

Упаковка: Вакуумний пакет.

Виробник: Таїланд.

Термін придатності: 24 місяці.

Примітки: Не містить глютен. Упаковка 400 грам.

Рисова локшина — відмінне джерело складних вуглеводів. Поживна, смачна, та ще й багата вітамінами та мінералами! Її включають до складу салатів, супів, або використовують як гарнір. Взагалі, мабуть, не існує продукту, з яким рисова локшина не поєднувалася б!

Цікаво!

  • Техніку виробництва рисової локшини освоїли в Японії у XVII столітті.

  • Найдовшу рисову локшину зробили у китайському місті Чженчжоу довжиною 420 м.

  • У багатьох фільмах китайську локшину їдять не в ресторанах, а на вулиці або в машині з картонних коробочок. Зазвичай її продають у кафе формату take-away. Такі коробочки для локшини придумав не китайці, а американці. Коли до них свого часу прийшла мода на китайську локшину, вони зробили її аналогом фаст-фуду, а замість авторської упаковки стали використовувати коробки для устриць.

Рисова локшина з морепродуктами 

  1. Локшину відварити протягом 3 хвилин, мідії — 5 хвилин, а бебі восьминогів — 7 хвилин. Щоб членистоногі вийшли смачними і ніжними, їх можна спочатку занурити в окріп, а потім доварити до готовності. 
  2. Три зубці часнику передавити, обсмажити на вершковому або топленому маслі, додати 60 г карі у вигляді пасти, а ще через 40 секунд — 1,5 ст. л. цукру, 2 ст. л. апельсинового соку і рибного соусу, 2 склянки кокосового молока і келих білого вина. 
  3. Довести до кипіння, постійно помішуючи, і відразу ж зняти з вогню. 
  4. Красиво викласти на тарілки восьминогів, локшину, а зверху розкриті мідії. Полити соусом. За бажанням додати обсмажені овочі.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 110 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner